am o problema cu un site care pe local merge iar pe server nu afiseaza nimic din bd.
codul este scris in poo, am verificat serverul sa vad daca suporta mysqli si in phpinfo(); apare (additional .ini files parsed: .../mysqli.ini, ).
aveti idee care e problema?
php sau mysql(i)
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
Pirahna
- Senior Member
Mai toate host-urile care se respecta nu afiseaza erorile ...
Totusi sugerez sa vezi baza aia de date (cu un phpmyadmin ceva) de pe serverul lor, daca te poti conecta la ea sau daca e alta versiune (cine stie, poate nu ai pus `table_name` ...). Daca nu, incearca sa fortezi erorile sa apara, sau fa-i debug manual (adica pui un echo "X"; undeva in pagina si vezi cand il afiseaza ... cand nu-l mai afiseaza inseamna ca e o problema in zona aia a codului).
Succes.
Totusi sugerez sa vezi baza aia de date (cu un phpmyadmin ceva) de pe serverul lor, daca te poti conecta la ea sau daca e alta versiune (cine stie, poate nu ai pus `table_name` ...). Daca nu, incearca sa fortezi erorile sa apara, sau fa-i debug manual (adica pui un echo "X"; undeva in pagina si vezi cand il afiseaza ... cand nu-l mai afiseaza inseamna ca e o problema in zona aia a codului).
Succes.
E cel putin ciudat. Trebuia sa intoarca TRUE, FALSE sau un obiect MySQLi_Result, dar in nici un caz NULL. Daca dupa apelul la metoda query() faci un echo $conect->error; ce iti afiseaza? Incearca sa faci un trace back, vezi pe unde se strica treaba. Poti sa postezi aici partea aia de cod? Sau e prea mult?
- gabysolomon
- Senior Member