mail() - la yahoo intarzie si cate o zi
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
- gabysolomon
- Senior Member
am avut si eu ( inca mai apare cateodata ) aceasi problema, ele apar in inbox .. dar apar si dupa 24h.
Google-it si vei gasit cateva articole despre ce anume trebuie sa faci.
@cborodescu: Chiar ai primit mail de la yahoo ? din cate stiu eu ... cam greu primesti un raspuns de la ei ( cel putin unul uman, nu raspuns automat )
Google-it si vei gasit cateva articole despre ce anume trebuie sa faci.
@cborodescu: Chiar ai primit mail de la yahoo ? din cate stiu eu ... cam greu primesti un raspuns de la ei ( cel putin unul uman, nu raspuns automat )
| | |
|
|
- gabysolomon
- Senior Member
@pirahna: cum iti explici urmatorul fapt .... server de la edomenii.ro ( sry de publicitate dar ca sa nu crezi ca e hosting gratuit sau mai stiu eu ce ) trimite 2 emailuri catrea aceasi adresa la interval de 20 de min printr-un conectare la SMTP, unul ajunge instantaneu in inbox, al doilea ajunge a doua zi tot in inbox.
Mentionez ca mesajul era doar text si continutul aproximativ la fel diferind doar cateva cuvinte ( de aia banuiesc ca l-a tinut atat .. a crezut ca e spam primind 2 emailuri asemanatoare de la aceasi adresa )
Mentionez ca mesajul era doar text si continutul aproximativ la fel diferind doar cateva cuvinte ( de aia banuiesc ca l-a tinut atat .. a crezut ca e spam primind 2 emailuri asemanatoare de la aceasi adresa )
| | |
|
|
- gabysolomon
- Senior Member
-
cborodescu
- PHPRomania Supporter
@gabysolomon: Da, am primit. E adevarat ca a trecut ceva timp(posibil cele 32h despre care se vorbeste), foarte greu intr-adevar de comunicat cu un om de pe-acolo.
In cele din urma, daca insisti si ai rabdare vei primi ajutor.
Later edit: Si inca ceva, nu tine de server, tine pur si simplu de politicile Yahoo!. Mi s-a intamplat pe un server care avea alocat un IP ciudat(static) de la UPC sa fie deja banat de Yahoo.
In cele din urma, daca insisti si ai rabdare vei primi ajutor.
Later edit: Si inca ceva, nu tine de server, tine pur si simplu de politicile Yahoo!. Mi s-a intamplat pe un server care avea alocat un IP ciudat(static) de la UPC sa fie deja banat de Yahoo.
asta e o problema usoara ,yahoo verifica serverul vostru de RDNS,daca nu a gasit acest lucru,ori este sters mailul ori intarziat.
eu folosesc serviciul de mail de la UPC ca relay,si pot sa zic ca sunt multumit max 1 min dureaza sa trimit mailul si ajunge direct in inbox.
chestia cu RDNS trebuie sa o rezolve ISP
eu folosesc serviciul de mail de la UPC ca relay,si pot sa zic ca sunt multumit max 1 min dureaza sa trimit mailul si ajunge direct in inbox.
chestia cu RDNS trebuie sa o rezolve ISP