Proiectare BD tree pe n nivele
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?p=59299
cauta inainte de a posta [s-a discutat de cel putin 3 ori, in ultimul timp, asta]
// edit // bine ca ai postat la vansat
LE // nu ma prind de ce zici ca nu iti foloseste varianta lui carco. Explica mai bine ce vrei [evenual, da un exemplu de afisare]
cauta inainte de a posta [s-a discutat de cel putin 3 ori, in ultimul timp, asta]
// edit // bine ca ai postat la vansat
LE // nu ma prind de ce zici ca nu iti foloseste varianta lui carco. Explica mai bine ce vrei [evenual, da un exemplu de afisare]
- vectorialpx
- Senior Member
man.. in exemplul ala dat de carco [sub pe care ti l-am dat mai sus] poti sa intervii si sa faci legatura cu tabelul in functie de id... dar probabil ca tu vrei sa iti dea cineva ceva FIX pentru problema ta, adica vrei sa faca cineva codul in locul tau. S-a discutat asta de multe ori si am redeschis thread-ul la cererea ta dar nu stiu de ce... oricum, fiecare crede ca problema lui e unica dar de fapt multe probleme se rezolva aproape la fel...
te las sa primesti ajutor in continuare... bafta!
te las sa primesti ajutor in continuare... bafta!
-
radub
- Average Member
lazy sincer ce ti se pare atat de genial ?
Forumul asta pe mine m-a ajutat, si ma ajuta in diverse probleme pe care le am. Daca tu esti vreun guru sau ceva de genul asta, iar cei care incearca sa invete anumite lucruri ti se par "geniali" mai bine fa altceva, si nu iti mai pierde timpul, si nu mi-l mai pierde nici mie, cu comentarii fara esenta. Cred ca te-ai tavalit pe jos de ras ... am dreptate ?
Octavian nu vroiam nici un cod, dupa cum am si zis vroiam ideea de proiectare. Oricum link-urile tale m-au ajutat mult. Multumesc frumos !
Forumul asta pe mine m-a ajutat, si ma ajuta in diverse probleme pe care le am. Daca tu esti vreun guru sau ceva de genul asta, iar cei care incearca sa invete anumite lucruri ti se par "geniali" mai bine fa altceva, si nu iti mai pierde timpul, si nu mi-l mai pierde nici mie, cu comentarii fara esenta. Cred ca te-ai tavalit pe jos de ras ... am dreptate ?
Octavian nu vroiam nici un cod, dupa cum am si zis vroiam ideea de proiectare. Oricum link-urile tale m-au ajutat mult. Multumesc frumos !