logare subdomenii

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

robby
Junior Member

Mesajde robby » Sâm Apr 14, 2007 11:03 pm

am reusit! :D :D :D :D :D :D dar totusi daca nu sterg cooki-ul vechi manual inainte sa intru pe site nu merge. dar pt vizitatorii care vor intra de acum in colo le va intra cu . . MS pt tot. uite-te si u daca poti pls.

Dra (totdeauna exista un dar :lol: ) am pus ca daca vrea utilizatorul sa se memoreze automat userul si parola in cookie, dar daca vrea sa renunte sau da logout cum fac sa sterg acel cookie setat.
Cum as putea face autentificarea daca utilizatorul a fotarat sa fie autentificat automat la fiecare vizita adica ce cond sa pun sa nu fie autentificat si sa fie setat cookie (am incercat dar nu a prea iesit direct aidca sa il autentifice pe am automat scriptul dar am mai incercat ceva: sa pun pe pagina de login la campuri $_COOKIE['.......']) sau cum si din nou intervine probleme cu logout (del cookie).

Scuze ca pun multe intrebari dar nu stiu unde sa caut raspunsiri pt ca in multe tutoriale nu scrie.:D

johnutz
Senior Member

Mesajde johnutz » Dum Apr 15, 2007 1:19 am

Ca sa stergi un cookie, setcookie() cu exact aceiasi parametri cu care ai creat cookie-ul ala, in afara de momentul expirarii, pe care il pui in trecut.
e mentionat in carte:
http://www.php.net/manual/en/function.setcookie.php
asta e de cand eram tanar :P

cigraphics
Senior Member

Mesajde cigraphics » Dum Apr 15, 2007 5:01 pm

adica asa
setcookie('nume', '', time()-1, '/');

robby
Junior Member

Mesajde robby » Dum Apr 15, 2007 5:03 pm

johnutz
Senior Member

Mesajde johnutz » Lun Apr 16, 2007 6:06 am

time()-1 inseamna acum o secunda, si daca ceasul alora care se dau pe site e aiurea, poate sa nu le expire... cineva recomanda pe-acolo ca ar fi bine sa pui 1.
asta e de cand eram tanar :P

Înapoi la “Cod PHP”