rotate image 360

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

sinusoidal
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Aug 17, 2016 7:26 pm

rotate image 360

Mesajde sinusoidal » Lun Mai 01, 2017 8:43 am

Buna ziua,

Vreau sa fac ca 6 imagini sa se roteasca 360 de grade ca intr-un tur virtual.As vrea sa stiu cum ar functiona in php,ideea de functionare sau functii .E bun si un tutorial dar ma indoiesc ca o sa gasesc sau o sa fie destul de explicit.O zi buna.



nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1218
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: rotate image 360

Mesajde nevvermind » Lun Mai 01, 2017 10:36 am

Asta n-o faci in PHP, ci in Javascript. Vezi HTML5, Canvas API. Chestii din astea.

Tu deja nu cauti fiindca esti convins ca n-o sa gasesti? Asta o aud mai rar. Ar trebui s-o folosesc si eu...
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

sinusoidal
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Aug 17, 2016 7:26 pm

Re: rotate image 360

Mesajde sinusoidal » Lun Mai 01, 2017 2:29 pm

Am cautat si am gasit ceva facut cu action script si java script salvat in swf si cu preluari din xml.Dar as vrea sa inteleg ideea cum ar functiona in php.

nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1218
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: rotate image 360

Mesajde nevvermind » Lun Mai 01, 2017 3:55 pm

PHP-ul este backend. Rotatia aia 360 e frontend. Aia o faci cu JS.

http://lmgtfy.com/?q=rotate+image+360+j ... a+cauti%22
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/


Înapoi la “Cod PHP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori