Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Mar Iul 30, 2013 9:11 pm

Salut! :)
As dori un script pentru un top cu utilizatori. As vrea sa pot seta numele de la a la z si de la z-a.
Stiu ca nu am nici un cod, dar am mare nevoie, cine imi face rost sau ma ajuta cu unul cat de simplu ca dupa il dezvolt eu unde imi treubie, voi ramane recunoscator lui! :roll: :roll: :roll:
Multumesc! :) :D

Birkoff
Senior Member

Re: Top

Mesajde Birkoff » Mar Iul 30, 2013 10:36 pm

ia vezi asta http://www.tutorialeonline.net/ro/forum/topic/337
sau

"SELECT * FROM tabel ORDER BY coloanacupuncte DESC"

daca vrei altfel trebuie sa explici ce ai si ce vrei sa obtii.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Mie Iul 31, 2013 10:33 am

Multumesc dar nu e ce imi trebuie mie...
As dori ceva in gen daca apas pe coloana cu utilizatori sa apara sageata in jos si sa inceapa de la a la z sau in sus de la z la a. Ceva in genu, sau daca aveti alte idei... primesc orice.

tedy
Average Member

Mesajde tedy » Vin Aug 09, 2013 11:08 pm

Cred ca vrei ceva JS, daca am inteles bine. Deci pe o pagina web listezi toti utilizatorii. Si vrei o sageata care in momentul apasarii sa-i ordoneze A-Z sau Z-A.

Nu stiu daca e cea mai buna metoda, dar vad ceva Ajax la mijloc. Nu am programat in JS de ceva vreme si sunt umpic `ruginit` cu sintaxa, nu mai stiu nici metodele claselor bine. Dar dau ideea si poate cineva o va implementa.

Ma gandesc sa faci Ajax-ul la eventul onLoad de la body si sa primesti in format JSON (sau nu neaparat) toti utilizatorii separati prin "," sa spunem. Dupa ai putea construi un array unde sa ii bagi pe toti si il sortezi initial crescator. La apasarea sagetii stergi continutul HTML cu utilizatorii, sortezi din nou array-ul (des)crescator (poti tine minte asta printr-o variabila) si ii printezi din nou.

Pare cam complicat pentru ceva asa simplu, nu stiu daca asta-i metoda cea mai eficienta, dupa cum spuneam.

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Sâm Aug 10, 2013 10:22 am

Da... Numai ca eu stiu doar HTML si CSS. Acuma abia invat PHP, daca cineva stie javascript cu ajax si jquery unde este nevoie, rog sa imi faca un script ca dupa aceea mi-l dezvolt eu cum pot. Multumesc!

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Sâm Aug 10, 2013 3:52 pm

Am deja un script facut doar din HTML si PHP dar daca aveti un script pentru un top cu utilizatori cu js nu ezitati sa il postati. Multumesc!

Înapoi la “Cod PHP”