putin ajutor la string processing
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
Ombladon1991
- Average Member
-
Ombladon1991
- Average Member
ms de raspunsuri!!
dar am uitat sa precizez ca nu vreau sa folosesc smarty, si am mai uitat sa mentionez ca separatorul "." din spre exemplu {app.title} separa o clasa de o metoda, clasa app care contine metoda title, sper ca am fost destul de clar
deci ce incerc eu sa fac e un srting analizer care analizeaza un string de genu {clasa.functie.argument} si returneaza metoda "functie" din clasa "clasa"
problema mea e:
daca am 2 { } , nu se citeste decat unul, am incercat sa fac cu array-uri dar degeaba....
dar am uitat sa precizez ca nu vreau sa folosesc smarty, si am mai uitat sa mentionez ca separatorul "." din spre exemplu {app.title} separa o clasa de o metoda, clasa app care contine metoda title, sper ca am fost destul de clar
deci ce incerc eu sa fac e un srting analizer care analizeaza un string de genu {clasa.functie.argument} si returneaza metoda "functie" din clasa "clasa"
problema mea e:
daca am 2 { } , nu se citeste decat unul, am incercat sa fac cu array-uri dar degeaba....
- Birkoff
- Senior Member
eu ti-am sugerat in tutorialul ala metoda implementata de mine... are la baza aceeasi idee folosita de smarty dar mult simplificata...
acum gandeste-te daca varianta ta e mai optima decat ce am prezentat eu in acel tutorial sau ce face smarty... (optim din punct de vedere al resurselor ocupate si al timpului de procesare a ce faci tu acolo)
faptul ca tu incerci sa convertesti din string in metoda unei clase nu mi se pare o solutie optima... mergea daca era direct interpretata...
acum gandeste-te daca varianta ta e mai optima decat ce am prezentat eu in acel tutorial sau ce face smarty... (optim din punct de vedere al resurselor ocupate si al timpului de procesare a ce faci tu acolo)
faptul ca tu incerci sa convertesti din string in metoda unei clase nu mi se pare o solutie optima... mergea daca era direct interpretata...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
Ombladon1991
- Average Member
problema e ca cei care vor siteul, vor fara smarty si cu {ceva.functie} pentru modularitate...
am incercat cu foreach folosind codul urmator:
$string = "{abc.def} {wer.tyu}";
$string = preg_split("/\[{] * [}]/\",$string); // pentru a genera un array de genu:
$string = array([0] => "{abc.def}",[1] => "{wer.tyu}");
pe care il bag intrun foreach
foreach($string as $s){
process($s);
}
problema e ca process($s) imi proceseaza doar primul array din foreach...
am incercat cu foreach folosind codul urmator:
$string = "{abc.def} {wer.tyu}";
$string = preg_split("/\[{] * [}]/\",$string); // pentru a genera un array de genu:
$string = array([0] => "{abc.def}",[1] => "{wer.tyu}");
pe care il bag intrun foreach
foreach($string as $s){
process($s);
}
problema e ca process($s) imi proceseaza doar primul array din foreach...