unset($_SESSION['variabila'][$i])

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

stephantudor
Average Member

unset($_SESSION['variabila'][$i])

Mesajde stephantudor » Sâm Mai 15, 2010 9:12 pm

cod

for($i=0, $i<count($_SESSION['variabila']), $i++)
{

if($_SESSION['variabila'][$i]==0)
{

unset($_SESSION['variabila'][$i]);

}

}

problema:
daca este ultima inregistrare este inregula, imi face exact cea ce trebuie sa imi faca, daca nu este ultima inregistrare din sir atunci aplica functia unset pana la coada sirului.

ma poate ajuta cineva cu un raspuns sau cu alta metoda mai simpla sau mai complicata, multumesc anticipat.

Stefan Tudor

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Sâm Mai 15, 2010 11:50 pm

pai daca toate au valoarea 0 sau false atunci face unset la toate ca daia e for-ul bagat...

eventual da un echo la fiecare la care ii face unset ca sa stii ce se intampla...

echo 'variabila '.$_SESSION['variabila'][$i] .' are valoarea 0 deci se sterge';
unset...

eventual verifica si cu isset... poate ca nu exita una din ele si atunci le sterge pe toate la gramada...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

MarPlo
Senior Member

Mesajde MarPlo » Dum Mai 16, 2010 8:26 am

Daca sesiunea la care vrei sa faci unset are strict valoarea 0, integer, incearca asa (cu 3 =):
if($_SESSION['variabila'][$i]===0) {
...
}
Cursuri gratuite: | | | |

Înapoi la “Cod PHP”