Buna ziua. Sunt nou in comunitate si nu stiu exact daca postez unde trebuie. Sa fiu scurt si la obiect ma ocup cu servere de counter-strike / linux / siteuri.
In siteuri folosesc scripturi gratuite gen FUSION, PhpBB si altele. M-am lovit de o chestie. As dori sa pot face o legatura prin ftp care sa extraga dintr-o lista niste nume. Zic prin ftp deoarece lista se afla pe HOST A iar site-ul unde vreau sa apara numele se afla pe HOST B. Sa fiu mai explicit. Lista este sub forma asta:
"nume" "parola" "acces" "a"
"nume2" "parola" acces" "a"
"nume3" "parola" "acces" "a"
"nume4" "parola" "acces" "a"
...
...
...
Eu dorec ca din aceasta lista sa se extraga doar ce se afla in primele ghilimele si anume NUMELE. Conexiunea facandu-se prin ftp. Lista se afla intr-un fisier cu extensia .ini (users.ini). Vreau ca sa imi apara intr-o pagina html/php lista care sa se preia din users.ini si sa apara asa:
nume
nume1
nume2
nume3
...
Ce sfaturi imi puteti da? Eu nu ma pricep la php. Sunt inca tanar am inceput cu html css si putin java script. Daca este foarte greu atunci o sa platesc pe cel care ma paote ajuta.
Extragere prin FTP
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- keepwalking
- Average Member