as dori daca se poate sa imi recomandati cum as putea ca din baza de date sa generez codul de mete tag.
mai pe larg ar fi asa: site-ul este in php iar actualmente partea de meta tag este afisata dintr-un html.
eu vreau ca sa introduc un cod php care sa se conecteze la baza de date si pe o pagina unde sunt afisate niste produse partea de meta tag sa fie generata din numele produselor afisate in pagina.
Eu am incercat cateva mici trucuri astfel incat am reusit sa afisez titlul in browser dar in codul sursa aceste era pe la jumatatea pagini acolo unde incepea sa fie afisate produsele.
Multumesc
afisare titlu + keyword din descrierea produselor
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
pai, cred ca la el nu exista tabel [camp] special pentru meta... el vrea sa ia din pagina cuvinte cheie... ori, acest lucru e foarte riscant, pentru ca risti sa ai ca si cuvinte cheie "ca", "mai" etc.. bine, "riscant" e un pic exagerat... dar vei avea optimizare 0 [zero]
optimizarea [ca d-asta punem cuvinte cheie] se face pe un set de cuvinte stabil... nicidecum cuvinte random. Ceea ce vrei tu sa faci nu e greu dar e inutil...
$cuvinte = array_rand(explode(' ', strip_tags($CONTENT)), 20);
// 20 de cuvinte puse intr-un array, random
dar, repet... e inutil.
Ceea ce zice stefan e cel mai corect: fiecare produs are un set de cuvinte cheie si, pe alea le afisezi in META, si NUMAI pe alea... asta daca vrei rezultate.
Daca ai "camera foto de 7MP" atunci ai cuvinte cheie 'camera', 'sony', '7mp', 'foto', 'video' etc ... un script nu stie [decat daca ii explici tu, ceea ce e mult prea complicat] ce cuvinte sa-ti aleaga si, dintrun noian de 500 de cuvinte ma indoiesc ca vei avea unul-doua din cele de mai sus afisate macar odata pe zi.
cheers!
optimizarea [ca d-asta punem cuvinte cheie] se face pe un set de cuvinte stabil... nicidecum cuvinte random. Ceea ce vrei tu sa faci nu e greu dar e inutil...
$cuvinte = array_rand(explode(' ', strip_tags($CONTENT)), 20);
// 20 de cuvinte puse intr-un array, random
dar, repet... e inutil.
Ceea ce zice stefan e cel mai corect: fiecare produs are un set de cuvinte cheie si, pe alea le afisezi in META, si NUMAI pe alea... asta daca vrei rezultate.
Daca ai "camera foto de 7MP" atunci ai cuvinte cheie 'camera', 'sony', '7mp', 'foto', 'video' etc ... un script nu stie [decat daca ii explici tu, ceea ce e mult prea complicat] ce cuvinte sa-ti aleaga si, dintrun noian de 500 de cuvinte ma indoiesc ca vei avea unul-doua din cele de mai sus afisate macar odata pe zi.
cheers!