contorizare clikuri flash

Discutii despre integrarea PHP & Flash; Ming, FlashMX, Actionscript, etc.

Moderator: Moderatori

anonym
Average Member
Mesaje: 139
Membru din: Vin Mar 20, 2009 2:31 pm

contorizare clikuri flash

Mesajde anonym » Vin Apr 06, 2012 2:05 pm

salut. Cum pot contoriza clikurile pe un flash doar din php ?



Avatar utilizator
vectorialpx
Senior Member
Mesaje: 4830
Membru din: Mar Mar 01, 2005 9:48 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde vectorialpx » Vin Apr 06, 2012 3:27 pm

Daca vrei sa faci un banner atunci pui Flash-ul sa se duca la un countClicks.php?addId=2&token=[unRandomDinSesiune] - unde faci contorizarea apoi faci redirect. Totul va fi transparent.

Varianta 2 ar fi sa faci in Flash un loadVars care trimite un request... dar e destul de inutil. Varianta 1 e mult mai comoda

anonym
Average Member
Mesaje: 139
Membru din: Vin Mar 20, 2009 2:31 pm

Mesajde anonym » Vin Apr 06, 2012 3:44 pm

Cum fac flashul sa se duca la un countClikcks? :)

Flash-urile sunt urcate de client print-un modul facut de mine, deci n-am acces la el.

Avatar utilizator
vectorialpx
Senior Member
Mesaje: 4830
Membru din: Mar Mar 01, 2005 9:48 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde vectorialpx » Vin Apr 06, 2012 4:49 pm

Pai, daca n-ai tu acces la flash atunci sa faca asta cel care stabileste link-urile? Mai exista o varianta foarte lame... sa pui un link deasupra flash-ului doar ca astfel nu mai ai interactiune cu respectivul flash si, pur si simplu e urat sa faci astfel de chestii.


Înapoi la “PHP & Flash”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator