scroll movieclip [Rezolvat]

Discutii despre integrarea PHP & Flash; Ming, FlashMX, Actionscript, etc.

Moderator: Moderatori

Avatar utilizator
stergema
PHPRomania Supporter
Mesaje: 18
Membru din: Mar Mar 17, 2009 12:27 pm

scroll movieclip [Rezolvat]

Mesajde stergema » Mar Mai 11, 2010 6:16 pm

Stie cineva cum pot face un movieclip sau chiar un graphic fie extern sau nu sa mearga scroll'uit?
Cam ca si un text dinamic...
Multumesc...
Ultima oară modificat Mar Mai 11, 2010 6:38 pm de către stergema, modificat 1 dată în total.



Avatar utilizator
stergema
PHPRomania Supporter
Mesaje: 18
Membru din: Mar Mar 17, 2009 12:27 pm

Mesajde stergema » Mar Mai 11, 2010 6:37 pm

Am gasit ceva, am sa postez aici in caz ca va trebuii cuiva, nu gasesti usor... Ok, here it is:
http://www.communitymx.com/content/arti ... ?cid=E81CE


Înapoi la “PHP & Flash”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori