Implementarare sistem gen plationline
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
pin8marian
- Average Member
Implementarare sistem gen plationline
Am cautat pe aci pe forum subiecte legate de dezvoltarea unui sistem gen plationline[dot]ro. Am gasit ceva subiecte dar mai deschid unul unde mai pot pune intrebari. Ma refer aici decat la sistemul de plata cu cardul. Adica legatura dintre comerciant si sitemele MarterCard, Visa. Stie cineva daca plationline[dot]ro este acelas sistem ca mobilpay.ro, plata cu cardul.
-
pin8marian
- Average Member
- Birkoff
- Senior Member
probabil nici unul dintre membrii forum-ului nu a lucrat cu amandoi ci probabil doar cu unul din el (sau cu niciunul din ei)
eu de exemplu nu am lucrat decat cu paypal...
la ei pe site ce scrie? ofera ceva exemple de cod? suport tehnic?
care e diferenta intre comisioane la fiecare din ei? astea ar trebui sa le afli tu de pe site-urile fiecaruia si in functie de asta sa te lamuresti daca sunt acelasi sistem sau sunt diferiti... (in general sistemul de plata cu cardul e standard, ti se ofera un cod de implementat la tine in site si tu interactionezi cu sistemul de plati prin acel cod... diferentele apar la comisioane si tipul de carduri suportate sau la faptul ca unii nu permit integrarea platii in site-ul tau printr-un API ci se face direct la ei pe site)
eu de exemplu nu am lucrat decat cu paypal...
la ei pe site ce scrie? ofera ceva exemple de cod? suport tehnic?
care e diferenta intre comisioane la fiecare din ei? astea ar trebui sa le afli tu de pe site-urile fiecaruia si in functie de asta sa te lamuresti daca sunt acelasi sistem sau sunt diferiti... (in general sistemul de plata cu cardul e standard, ti se ofera un cod de implementat la tine in site si tu interactionezi cu sistemul de plati prin acel cod... diferentele apar la comisioane si tipul de carduri suportate sau la faptul ca unii nu permit integrarea platii in site-ul tau printr-un API ci se face direct la ei pe site)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
pin8marian
- Average Member
Multumesc Birkoff pentru raspuns. M-am uitat la fiecare pe site. Am calculatorul plin de exemple de cod si de la paypal si 2Checkout si altele. Dar codul este pentru a face modulul de plata pentru un magazin virtual pe care multi dintre noi il stim. Intr-adevar ma ajuta sa vad ceva diferente intre sisteme dar nu cine stie ce. " ti se ofera un cod de implementat la tine in site si tu interactionezi cu sistemul de plati prin acel cod". Aici te referi la un magazin virtual,nu? Adica cine are gateway-ul de plata iti ofera acest cod si il integrezi pe site. Gresesc?
- Birkoff
- Senior Member
da, exact la asta ma refeream
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))