Implementarare sistem gen plationline

Discută aici despre procesoare de plăţi, plăţi electronice, soluţii software de comerţ electronic, "shopping cart", SSL, certificate digitale, tranzacţii online securizate, PayPal, Skrill (MoneyBookers), payU(ePayment), MobilPay .

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

pin8marian
Average Member

Implementarare sistem gen plationline

Mesajde pin8marian » Joi Apr 29, 2010 5:07 pm

Am cautat pe aci pe forum subiecte legate de dezvoltarea unui sistem gen plationline[dot]ro. Am gasit ceva subiecte dar mai deschid unul unde mai pot pune intrebari. Ma refer aici decat la sistemul de plata cu cardul. Adica legatura dintre comerciant si sitemele MarterCard, Visa. Stie cineva daca plationline[dot]ro este acelas sistem ca mobilpay.ro, plata cu cardul.

pin8marian
Average Member

Mesajde pin8marian » Dum Mai 02, 2010 3:19 pm

Sunt curios. A citit cineva acest subiect? Guys nu vroiam codul sursa sau sa munceasca careva din voi pe degeaba. Deci, stie cineva care este diferenta dintre plationline[dot]ro si mobipay.ro(plata cu cardul)?

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Mai 02, 2010 4:48 pm

probabil nici unul dintre membrii forum-ului nu a lucrat cu amandoi ci probabil doar cu unul din el (sau cu niciunul din ei)

eu de exemplu nu am lucrat decat cu paypal...

la ei pe site ce scrie? ofera ceva exemple de cod? suport tehnic?
care e diferenta intre comisioane la fiecare din ei? astea ar trebui sa le afli tu de pe site-urile fiecaruia si in functie de asta sa te lamuresti daca sunt acelasi sistem sau sunt diferiti... (in general sistemul de plata cu cardul e standard, ti se ofera un cod de implementat la tine in site si tu interactionezi cu sistemul de plati prin acel cod... diferentele apar la comisioane si tipul de carduri suportate sau la faptul ca unii nu permit integrarea platii in site-ul tau printr-un API ci se face direct la ei pe site)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

pin8marian
Average Member

Mesajde pin8marian » Dum Mai 02, 2010 5:22 pm

Multumesc Birkoff pentru raspuns. M-am uitat la fiecare pe site. Am calculatorul plin de exemple de cod si de la paypal si 2Checkout si altele. Dar codul este pentru a face modulul de plata pentru un magazin virtual pe care multi dintre noi il stim. Intr-adevar ma ajuta sa vad ceva diferente intre sisteme dar nu cine stie ce. " ti se ofera un cod de implementat la tine in site si tu interactionezi cu sistemul de plati prin acel cod". Aici te referi la un magazin virtual,nu? Adica cine are gateway-ul de plata iti ofera acest cod si il integrezi pe site. Gresesc?

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Mai 02, 2010 6:23 pm

da, exact la asta ma refeream
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “Comert electronic”