Aplicatie de contabilitate

Promovează-ţi site-ul! Tehnici de promovare, PPC, CPM, CPC.

Moderator: Moderatori

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Aplicatie de contabilitate

Mesajde David » Sâm Sep 24, 2011 9:17 pm

Dupa aproximativ 1 an de zile de dezvoltare(azi 24.09.2011), doresc sa ofer public tuturor ce au nevoie de o aplicatie complexa de contabilitate . Chiar daca sunt multe alte softuri de genul acesta, eu as dori sa gasiti placerea si voi care veti citi acest post sa promovati acest sit si sa putem continua impreuna dezvoltarea aplicatie. Detalii de pe http://www.contaflux.ro.
Ultima oară modificat Sâm Aug 30, 2014 8:09 am de către David, modificat de 4 ori în total.


http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

Avatar utilizator
quadmachine
Senior Member
Mesaje: 798
Membru din: Sâm Iul 10, 2010 4:58 pm
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde quadmachine » Sâm Sep 24, 2011 9:30 pm

In include/constante.php la liniile 48 si 51 trebuiesc puse 2 ''.

Cod: Selectaţi tot

Notice: Use of undefined constant datapreluatstoc - assumed 'datapreluatstoc' in C:\wamp\www\fluxgest\include\constante.php on line 51


$datapreluatsi=$row[datapreluatsi]!='0000-00-00' ? strtotime(ultimazi($row['datapreluatsi']."+1 day")) : strtotime(date("Y-m-d"));

$datapreluatstoc=$row[datapreluatstoc]!='0000-00-00'?strtotime(ultimazi($row['datapreluatstoc']."+1 day")):strtotime(date("Y-m-d"));

Alta eroare survenita ar fi in function.php la linia 18.

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\wamp\www\fluxgest\include\function.php on line 18



Oricum imi place ca oferi aplicatia gratuit ,o sa testez link-uri si alte chestii si am sa anunt aici erorile pe care le gasesc. :)

Cod: Selectaţi tot

Nu confundati femeia de serviciu cu profesoara de Limba si Literatura Romana.

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Mesajde David » Sâm Sep 24, 2011 9:36 pm

la mine nu imi da nici o eroare. unde zici ca trebuie puse 2 " eu nu-mi dau seama
in loc de

Cod: Selectaţi tot

$datapreluatsi=$row[datapreluatsi]

trebuie

Cod: Selectaţi tot

$datapreluatsi=$row['datapreluatsi']

Pe site vad ca merge ok .
Ultima oară modificat Sâm Sep 24, 2011 9:44 pm de către David, modificat 1 dată în total.
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

Avatar utilizator
quadmachine
Senior Member
Mesaje: 798
Membru din: Sâm Iul 10, 2010 4:58 pm
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde quadmachine » Sâm Sep 24, 2011 9:37 pm

$datapreluatsi=$row[datapreluatsi]! la $row[''] tu ai fara [] :).

Cod: Selectaţi tot

Nu confundati femeia de serviciu cu profesoara de Limba si Literatura Romana.

Avatar utilizator
quadmachine
Senior Member
Mesaje: 798
Membru din: Sâm Iul 10, 2010 4:58 pm
Localitate: Ploiesti
Contact:

Mesajde quadmachine » Sâm Sep 24, 2011 9:58 pm

O problema majora ar fi in includes/function.php la linia 18.

Cod: Selectaţi tot

function option($tabela,$valoare_selectata=1,$order=1,$unde="",$multicol="F")
{
   $gfree=GFREE;
   if ($tabela=="valute" || $tabela=="tari" || $tabela=="judete" || $tabela=="tipintr" || $tabela=="tipies" || $tabela=="tvaintr" || $tabela=="tvaies"
         || $tabela=="bic" || $tabela=="caen" || $tabela=="clase" || $tabela=="tipdoc")
   $sqlstring="SELECT *  FROM $gfree.$tabela $unde order by $order ";
   else
   $sqlstring="SELECT *  FROM $tabela $unde order by $order ";

   $sql=mysql_query($sqlstring);


Posibil sa nu faca bine selectul din DB la ceea ce ,cere paginile respective?:)

Cod: Selectaţi tot

Nu confundati femeia de serviciu cu profesoara de Limba si Literatura Romana.

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Mesajde David » Sâm Sep 24, 2011 10:07 pm

Eu cred ca sunt tabele care nu au inca date si de aceea posibil sa fie cu aceasta eroare in function.
Dar la prima eroare e ok acum.

Cod: Selectaţi tot

$datapreluatsi=$row['datapreluatsi']
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

CoBrA90
Average Member
Mesaje: 151
Membru din: Vin Mar 28, 2008 8:16 pm

Mesajde CoBrA90 » Lun Sep 26, 2011 4:29 am

Felicitari pentru program !

Obs: M-am uitat in mare prin cod si am observar ca ai variabile de genul:
$variabila = $_GET['id'];

Sfat: foloseste o functie de filtrare in acest caz ca nu se stie cine isi baga nasul prin link. (nu m-am uitat mai jos sa vad unde merge variabila respectiva daca apare intr-o interogare sau nu, dar pentru siguranta poti folosi o functie definita de tine pentru filtrare.

Succes !!!

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Mesajde David » Mar Sep 27, 2011 10:27 am

Multumesc. s-a rezolvat
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

floriano
PHPRomania Supporter
Mesaje: 8
Membru din: Dum Ian 08, 2012 1:29 pm

Mesajde floriano » Lun Iun 04, 2012 9:03 am

Am facut download de pe site-ul contaflux a aplicatiei.

Am instalat totul pe un server si primesc eroare: "Accesul la baza da date nu a fost realizat".

Am creat un user cu acelasi nume si o singura parola pentru ambele baze de date, oare ce am gresit la instalare?

Poate sa ma ajute cineva?

am-draci
Average Member
Mesaje: 159
Membru din: Mar Iun 12, 2007 5:41 pm

contaflux

Mesajde am-draci » Dum Aug 12, 2012 4:22 pm

am aceiasi problema "Accesul la baza da date nu a fost realizat"
desi am introdus bine datele in configdb.php

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Mesajde David » Mie Aug 15, 2012 9:33 am

Pentru cei ce nu reusesc faca instalarea singuri sa-mi trimita um email pe adresa personala
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Mie Aug 15, 2012 11:11 am

david, la cei 2 de mai sus eu le-am recomandat sa foloseasca aplicatia ta, si amandoi au avut aceeasi problema la instalare... deci ceva se intampla cu aplicatia ta de nu merge instalata din prima, mai verifica odata ce e pe acolo...
nefiind aplicatia mea, tot ce pot sa le zic e sa te caute aici pe forum sau prin metodele oferite de tine ca sa le oferi suport sa o poata folosi.
in profil la forum ai doar adresa web si PM, nu ai trecute alte forme de contact...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

am-draci
Average Member
Mesaje: 159
Membru din: Mar Iun 12, 2007 5:41 pm

contaflux

Mesajde am-draci » Mie Aug 15, 2012 12:20 pm

e ceva dubios, dupa o gramada de incercari pe un domeniu cumparat,
am setat doar config file

Cod: Selectaţi tot

<?php
define ("DB_HOST", "localhost"); // set database host
define ("DB_USER", "vladtran_root"); // set database user
define ("DB_PASS", "..."); // set database password
$conn = mysql_connect(DB_HOST, DB_USER, DB_PASS) or die("Conexiunea nu a putut fi realizata.");

define ("DB_NUME", "vladtran_gestiune"); // set database name
define ("DB_NAME_2", "vladtran_gestfree");
?>

am incercat si sa creez eu db si sa import tabelele
am incercat si fara sa fac nimic(decat sa configurez config file)

dupa ce am vazut eu ca nu merge si nu merge, am instalat local un server xampp (apache,php etc)
am copiat folderul contaflux in directorul www , am setat config file si cand am intrat in browser index-ul a facut totul , restart la browser si totul merge.
deosebirile:
local am o versiune un pic mai mica de php...dar tot 5.2
in domeniu nu am user root am vladtran_root dar cu toate privilegiile
am vb si cu cei unde am gazduire si au zis ca ei nu au nici un fel de restrictii etc, si ca teoretic ar fi trebuit sa mearga

David
Senior Member
Mesaje: 270
Membru din: Lun Feb 28, 2005 1:48 pm
Localitate: Suceava
Contact:

Mesajde David » Mie Aug 15, 2012 12:25 pm

Sterge de pe server bazele de date gestfree si gestiune , pune versiunea 1.0 pe server, si lasa aplicatia sa-si faca singura treaba.
Vezi daca merge.

Problema apare la cei care urca pe siteurile lor aplicatia , deoarece la o instalare manuala (adica ei singuri instaleaza bazele de date) trebuie ca in baza de date gestfree(la toti pe site va fi numeuser_gestfree) in tabela usersfirma , cimpul firma trebuie sa fie numeuser_gestiune). Eu am lasat predefinit doar gestiune. Si de aici apare cred ca toate problema.

Deci incepind cu ver. 1.0 ar trebui ca totul sa decurga automat, iar pr. cei ce vor sa instaleze bazele manua sa aiba grija ca cimpul firma(acesta este nume bazei de date a firmei) din usersfirma sa fie trecut corect baza de date creeata manual.
Sper sa nu ami aveti probleme la instalare.
http://www.contaflux.ro - Aplicatie WEB de contabilitate

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Aplicatie de contabilitate

Mesajde Birkoff » Joi Ian 10, 2013 8:12 pm

Aici sunt detaliile despre modificarile aduse facturilor, ma gandeam ca daca tot se discuta aici de programul de contabilitate e bine sa pun linkul tot aici sa stim de el.
http://www.avocatnet.ro/content/article ... z2HNOAaKH4
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.


Înapoi la “Promovare si Marketing online”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator