plata pentru promovare

Promovează-ţi site-ul! Tehnici de promovare, PPC, CPM, CPC.

Moderator: Moderatori

sergiu_802
Average Member

plata pentru promovare

Mesajde sergiu_802 » Vin Ian 08, 2010 4:39 pm

cine mi-a cerut sa-i fac promovare la un site

cum se face?

tarif fix? care e targetul? rank? vizitatori?
in functie de incasari?

chiar nu stiu cum sa il taxez

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Vin Ian 08, 2010 5:56 pm

pai, cum ii faci promovare? dai si tu un ban [google ads, de exemplu] sau doar ca-l inscrii in motoare si directoare?

Adica, atunci cand prestezi un serviciu se presupune ca stii si cat valoreaza. Se poate taxa in functie de firma (una e sa promovezi Nike alta e sa promovezi GiGi S.A.), de calitatea serviciilor tale, de efortul depus etc.

Daca te referi la un tarif "pentru ceva" atunci poti sa iei bani pentru numarul de vizitatori pe care-i aduci, pe cat de mult urca in motorul de cautare etc. Tu decizi tariful, in functie de criteriile de mai sus.

Partea proasta e ca tu faci doar "promovare" si nu faci si optimizare, ceea ce e alta treaba.

sergiu_802
Average Member

Mesajde sergiu_802 » Vin Ian 08, 2010 7:38 pm

partea proasta e ca e un site de 1 pagina :D
ce optimizare sa fac? stiu SEO dar iti tre continut sa faci promovare prin asta

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Vin Ian 08, 2010 9:38 pm

daca e o pagina buna, poate fi promovata frumos. Trebuie sa te axezi pe niste cuvinte cheie, cam atat. Oricum, ai mai putine sanse decat un site "normal".

Ca bani, daca e o singura pagina, nu cred ca trebuie sa speri la averi, decat daca clientul e unul destul de important. Adica, probabil ca la 10-20E [la un client mic] e suficient. Nu stiu, tu stii ce ai de facut.

alina_popa
PHPRomania Supporter

Mesajde alina_popa » Mar Mar 09, 2010 10:19 pm

In functie de pozitia in Google pe care doreste sa o obtina poti sa ii propui tarife diferite, exemplu pentru primii 10 sa primesti o suma si daca nu reusesti in primele 10, o suma mult mai mica. Acum depinde si de concurenta pe cuvintele cheie.

Înapoi la “Promovare si Marketing online”