Are sistem de favorite, ca sa nu faci cautarea de fiecare data cand ai nevoie... pareri?
http://www.cod-postal.com - de interes public
Moderator: Moderatori
http://www.cod-postal.com - de interes public
SIMPLU, rapid, fara banere si alte chestii.
Are sistem de favorite, ca sa nu faci cautarea de fiecare data cand ai nevoie... pareri?
- Birkoff
- Senior Member
o intrebare... ai contract cu posta romana pentru asta sau pot sa te dea in judecata cand au chef?
a doua intrebare... din moment ce e .com banuiesc ca o sa pui si codurile altor tari...
a doua intrebare... din moment ce e .com banuiesc ca o sa pui si codurile altor tari...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Birkoff scrie:o intrebare... ai contract cu posta romana pentru asta sau pot sa te dea in judecata cand au chef?
a doua intrebare... din moment ce e com banuiesc ca o sa pui si codurile altor tari...
1. e de interes public, le-am strans cu manutza fiecare cod in parte, swe for what ?
2. era singurrul disponibil.
3. inca caut sa-l fac cat mai functional ... am un "ToDo List" la care mai tot adaug chestii de modificat.
4. inca mai caut pareri.
-
johnutz
- Senior Member
Se pare ca folosesti Smarty... Nu ai aplicat |escape, ca uite ce iese.
Edit:
Mai e ceva: magic_quotes_gpc e ON, ceea ce inseamna ca e ok sa arunci direct in interogare tot ce iei din _GET, _POST, _COOKIE, doar ca la afisare directa apar backslash-uri...
Nush cat are rost sa insistam asupra probl tehnice, ca nu l-ai dat la evaluare, tu vrei aici sa iti promovezi site-ul, deci reactia ta
Edit:
Mai e ceva: magic_quotes_gpc e ON, ceea ce inseamna ca e ok sa arunci direct in interogare tot ce iei din _GET, _POST, _COOKIE, doar ca la afisare directa apar backslash-uri...
Nush cat are rost sa insistam asupra probl tehnice, ca nu l-ai dat la evaluare, tu vrei aici sa iti promovezi site-ul, deci reactia ta
e normalataxxx scrie:azzuro scrie:M-am jucat putin in GET si am sters parametrul de la judet_id. Nu am fost rau intentionat, defect profesional.![]()
In rest ce sa zic, imi place cum arata. Bafta.
pai... cine te-a pus sa-l stergi ?
, il lasi acolo ca isi face treaba.
Ultima oară modificat Dum Iun 03, 2007 9:18 am de către johnutz, modificat 1 dată în total.
asta e de cand eram tanar 
well... atata timp cat prin get nu poti baga cod care sa modifice baza de date, nu e mare "buba". Poti sa te uiti tu la H1 ala si cei carora le mai dai link...
@ pirahna, tu ai o boala cronica cu validarea. daca se vede si se comporta la fel pe toate browserele, works for me...
chiar nu ma intereseaza ca align="absmiddle" nu valideaza.
@ pirahna, tu ai o boala cronica cu validarea. daca se vede si se comporta la fel pe toate browserele, works for me...
chiar nu ma intereseaza ca align="absmiddle" nu valideaza.
Înapoi la “Promovare si Marketing online”