Am facut un sistem de promovare online momentan doar cu LOGO EXCHANGE. O sa fac si cu alte dimensiuni, dar pentru inceput am facut doar cu logo, adica 88x31.
Daca cineva este interesat, spo.scriptarena.com .
Astept pareri despre idee (IN SPECIAL) si despre site ( adica, atunci cand cineva crede ca este o idee buna, ar putea sa ma sfatuiasca ce sa mai modific/adaug la partea de programare, sau ce sa mai modific la design ).
Sistem Promovare Online Gratuit
Moderator: Moderatori
-
LiviutzuAs
- Average Member
-
LiviutzuAs
- Average Member
-
alisssa2003
- PHPRomania Supporter
Din cate am citit in posturile de mai sus am impresia ca design-ul sa cam schimbat putin
. Totusi parerea mea este ca mai trebuie lucrat. Sicer ceea ce nu se vede f clar sunt link-urile visited. O alta sugestie ar fi legata de font-size-uri.... Avand in vedere ca rezolutia suportata de majoritatea userilor este destul de mare eu zic ca ai putea face fonturile ceva mai mari si mai clare. Incearca sa te inspiri din template-uri folosite de website-urile mari.
Legat de ideea proiectului am o singura intrebare. Nu va parea ca si o ferma de link-uri? sau ca si un dir web dar putin diferit?
Bafta in continuare!
Legat de ideea proiectului am o singura intrebare. Nu va parea ca si o ferma de link-uri? sau ca si un dir web dar putin diferit?
Bafta in continuare!
Înapoi la “Promovare si Marketing online”