Buna seara,
Daca va place arta sau doriti sa cunoasteti istoria marelui sculptor roman Constantin Brancusi care reprezinta una din sursele ideilor esențiale pe care se clădește civilizația vizuală a secolului XX atunci va invit sa vizitati acest site :
In Firefox Mozilla pare ca merge bine , in IE are ceva probleme, o sa incerc sa le rezolv.
Constantin Brancusi - brancusi.1dez.com
Moderator: Moderatori
Daca este cineva interesat de link exchange sa ma anunte. Dar sa fie catre alte pagini asemanatoare.
Am incercat sa mai imbunatatesc site-ul si acum m-am apucat sa il traduc si in engleza dar va mai dura ceva.
Daca aveti ceva idei cum as putea sa il imbunatatesc sau daca stiti linkuri catre surse bogate cu informatii pentru a face o documentatie mai amanuntita le astept cu drag.
Am incercat sa mai imbunatatesc site-ul si acum m-am apucat sa il traduc si in engleza dar va mai dura ceva.
Daca aveti ceva idei cum as putea sa il imbunatatesc sau daca stiti linkuri catre surse bogate cu informatii pentru a face o documentatie mai amanuntita le astept cu drag.
-
sweetamber
- Average Member
Înapoi la “Promovare si Marketing online”