joc online browser
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
joc online browser
as dori sa am propriul meu joc online browser, si nu stiu de unde sa incep si cum...daca stie cnv si ma poate ajuta raman dator.. ms ( jocul as vreasa fie cva in genul crims sau BK) 
- vectorialpx
- Senior Member
intrebare : cata experienta ai in php ?
un joc realizat in PHP implica cunostinte mai mult decat solide de PHP/MySql/Javascript/Flash[eventual] si altele... asta in cazul in care vrei sa iasa bine, altfel... o sa iasa ceva care nu se stie daca se poate numi joc
PS : am lansat prima intrebare avand in vedere ca ai postat la PHP incepatori si avand in vedere ca nu ai nici o baza [daca astepti sa ti-l faca cineva, astepti degeaba] - implica mult timp si stress [banuiesc, n-am facut niciodata asa ceva si nu stiu daca m-ar duce capu`]
un joc realizat in PHP implica cunostinte mai mult decat solide de PHP/MySql/Javascript/Flash[eventual] si altele... asta in cazul in care vrei sa iasa bine, altfel... o sa iasa ceva care nu se stie daca se poate numi joc
PS : am lansat prima intrebare avand in vedere ca ai postat la PHP incepatori si avand in vedere ca nu ai nici o baza [daca astepti sa ti-l faca cineva, astepti degeaba] - implica mult timp si stress [banuiesc, n-am facut niciodata asa ceva si nu stiu daca m-ar duce capu`]
Octavian: ai uitat sa specifici ca nu prea sunt webhosturi care sa-ti permita joculete pe browser pe motiv ca le mananci prea mult din resursele la server deci iti trebuie server dedicat pentru joc
Fantasy nu e tocmai usor sa faci si sa intretii un astfel de joc
dar daca tu crezi ca esti in stare sa intretii jocul si ai un plan cam ce-ar trebui sa faca jocul da-mi un pm si negociem o suma 
Fantasy nu e tocmai usor sa faci si sa intretii un astfel de joc
|
- keepwalking
- Average Member
- keepwalking
- Average Member
[OFFTOPIC]
va rog da-mi si mie mai multe informatii, chiar sunt interesat. da dodo, ai dreptate, m-am uitat pe factura si s-a ieftinit colocarea (ca am aflat ca asa ii zice in romana). insa costul depinde de dimensiunea serverului. cat de server de 200USD... lasa-ma sa fiu extrem de circumspect. probabil ca te referi la un desktop, 1000USD fiind un pret f mic pt un server. pe langa astea mai adauga costul licentelor si o sa vezi ca nu mai e chiar atat de ieftin precum credeti voi.
Ultima oară modificat Joi Ian 18, 2007 8:31 pm de către strofo, modificat 1 dată în total.