[Rezolvat] oriceon

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

ApologetX
Senior Member

[Rezolvat] oriceon

Mesajde ApologetX » Dum Sep 24, 2006 3:11 am

nu stiu ce se intampla dar nu pot raspunde la subiectul deshis de tine si pus pe stick imi da erroarea "Nu există mesaje în acest subiect" si eu am o problema acum...

am luat din tutorialul tau(din ultimul) scriptul de login,inregistrare,modificare date.... si pe localhost merge perfect (folosesc apache,php si mysql instalate separat ,instalate dupa indicatiile din tutorial(imi merge perfect)) insa atunci cand il pun pe server NU mai merge.. da urmatoarea erroare

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/............

am incercat sa scot session_start(); din config.php si sa-l bag in fiecare pagina unde e nevoie.. si la fel... ,doar daca scot session_start(); de tot apoi nu mai imi afiseaza aceasta erroare dar atunci nici nu mai merge... ce sa fie??

am incercat pe 2 browsere dar dejaba..

ai un raspuns?

edit: inainte sa intreb , l-am gadelit mult... insa nu mai stiu ce sa fac.., un link http://www.romania-spania.net/jaume

acum session_start(); se afla in config.php
Ultima oară modificat Joi Sep 28, 2006 4:41 pm de către ApologetX, modificat 1 dată în total.

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Sep 24, 2006 6:52 am

pune ob_start la inceputul paginii si ob_end_flush la sfarsitul paginii si ar trebui sa iti rezolve problemele cu headerele...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Dum Sep 24, 2006 1:43 pm

scuze, nu prea inteleg..
le pun intre taguri de html sau de php? chiar nu cunosc functiile astea

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Dum Sep 24, 2006 2:15 pm

pe has pe

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Dum Sep 24, 2006 3:32 pm

hmm.. chiar interesant

am bagat inainte de <html> si dupa </html> aceste functii sau eu stiu ce is..
ob_start();

ob_end_flush();

.. si chiar a disparut errorile alea si scriptul mere bine... acuma ma intereseaza si dece? daca se poate intreba

demonu
Average Member

Mesajde demonu » Dum Sep 24, 2006 4:15 pm

ob_start
si
ob_end_flush

de ce ti-au disparut erorile alea ....mai gasesti de atatea ori pe forumu asta

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Sep 24, 2006 10:54 pm

ApologetX scrie:hmm.. chiar interesant

am bagat inainte de <html> si dupa </html> aceste functii sau eu stiu ce is..
ob_start();

ob_end_flush();

.. si chiar a disparut errorile alea si scriptul mere bine... acuma ma intereseaza si dece? daca se poate intreba

ideea este asa:
nu poti trimite la browser headere daca deja ai trimis chiar si un singur caracter (ca daia e header ca sa se trimita primul)
folosind functiile php ob_start respectiv ob_end_flush tu de fapt generezi un buffer cu toate datele si dupa generarea scriptului aceste date din buffer se trimit catre browser in ordinea corespunzatoare (intai headerele apoi restul)
asa poti baga in script headere chiar si la sfarsitul scriptului, ele se vor trimite corect dupa incheierea scriptului si generarea bufferului...

[offtopic]stiu ca am mai scris asta de nspe mii de ori pe aici, dar mi-a placut de ApologetX ca stie sa puna intrebari intr-un mod inteligent :wink: chiar daca nu prea citeste regulile...[/offtopic]
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Dum Sep 24, 2006 11:18 pm

multzam Birkoff

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Lun Sep 25, 2006 1:21 am

ApologetX scrie:multzam Birkoff

baga si tu un edit la primul topic si scrie [rezolvat] (daca consideri ca e rezolvat) in subiect... si citeste regulile...

Înapoi la “PHP Incepători”