Plz recomanda-ti-mi si mie niste tutoriale php video..
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- disparut
- PHPRomania Supporter
hmm.... in legatura cu prima treaba....... eu invat mult mai bine din tutoriale video...... deci da invat mult mai bine daca il vad pe ala scriind un cod.......
si 2 la mana.. nush am incercat odata tutorialul lui oriceon dar odata m-am enervat nush de ce si am lasat-o balta... nush poate am sa incerc din nou... si tot in legatura cu prima am scris acest topic in separanta mai mare ca are cineva tutorial video LYNDA.... pt ca astea sunt cele mai tari tutoriale si contin foarte multe chestii si invat foarte bine....
sper ca nu v-am suparat chiar asa de tare !
PACE
PACE
- vectorialpx
- Senior Member
sunt o multime de manuale...
tutorialele video sunt (cum spune Pirahna) pentru alte chestii: photoshop, flash, etc... daca vrei sa inveti programare trebuie sa vezi un exemplu si apoi sa incerci sa faci si tu ceva asemanator. daca reusesti inseamna ca ti-a intrat in cap... altfel... il mai verifici o data... intelegi fiecare linie... si ai terminat o lectie...
video pentru PHP mi se pare inutil...
daca il vezi pe ala scriind codul... si te uiti la monitorul lui... care e diferenta daca vezi un PDF?!
tutorialele video sunt (cum spune Pirahna) pentru alte chestii: photoshop, flash, etc... daca vrei sa inveti programare trebuie sa vezi un exemplu si apoi sa incerci sa faci si tu ceva asemanator. daca reusesti inseamna ca ti-a intrat in cap... altfel... il mai verifici o data... intelegi fiecare linie... si ai terminat o lectie...
video pentru PHP mi se pare inutil...
daca il vezi pe ala scriind codul... si te uiti la monitorul lui... care e diferenta daca vezi un PDF?!
- disparut
- PHPRomania Supporter
hmmmm.... bine ma m-ati convins.. atunci cine stie un tutoriale php format pdf.. care sa fie in ROMANA si sa aibe mai multe capitole
Scripting Basics
Flow Control and Looping
Arrays
Working with Strings
Working with Forms
Functions
Working with Databases
Web Site Interactivity
Session State
Debugging Scripts
Wrap-up
.....
stie careva vreounu ?
:D
ca eu daca invat da vreau sa invat k-lumea.... nu sa lucrez cu o baza de date sa fac vreo cateva chestii... si gata....
:D bine adevaru este ca mai inveti si dupa aia in timp... mai multe dar eu am invatat... am oleak de cunostinte despre html, ma rog eu lucrez cu xhtml... ca parca imi place mai mult sa inchei fiecare tag in parte... si css2.... si dupa ce invat si oleak de php vreau sa ma apuc sa-mi fac singur script pt site ! si nu prea are cin sa ma ajute.... ca webmasterii care ii cunisc is foarte foarte ocupati cu poiecte de la servici si proiecte personale..... si asa ca trebuie numa eu sa fac........
si de asta vreau sa invat bine bine... 
Scripting Basics
Flow Control and Looping
Arrays
Working with Strings
Working with Forms
Functions
Working with Databases
Web Site Interactivity
Session State
Debugging Scripts
Wrap-up
.....
ca eu daca invat da vreau sa invat k-lumea.... nu sa lucrez cu o baza de date sa fac vreo cateva chestii... si gata....
- vectorialpx
- Senior Member