Pagina 1 din 1

Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Sâm Feb 04, 2017 1:22 am
de adiana95
Buna seara domnilor. Vin si eu aici cu o mica intrebare. Este posibila salvarea titlurilor paginilor web pe care le dau eu in codul sursa?(tot ce este intre <title> </title>) cu ajutorul php?
linkurile sunt de forma link.tld/1 ; link.tld/2 ; link.tld/3 samd
Daca da, poate cineva sa ma ajute cu un cod? As fi foarte recunoscatoare.

Re: Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Sâm Feb 04, 2017 12:27 pm
de takedown
Nu prea inteleg intrebarea ta.. Vrei sa preiei din link-uri titlul paginilor web? Desigur ca poti salva titlurile paginilor web cu PHP.

Re: Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Dum Feb 05, 2017 1:01 am
de adiana95
takedown scrie:Nu prea inteleg intrebarea ta.. Vrei sa preiei din link-uri titlul paginilor web? Desigur ca poti salva titlurile paginilor web cu PHP.

In mare parte asta am vrut. Dar e o mica problema la mijloc. Din cate am inteles hostul pe care sunt parcate domeniile respective sunt protejate intr-un fel si nu pot afla titlurile prin dom sau get_file_content(), trebuie ceva cu cURL dar nu am gasit nimic concret pentru cazul meu.

Re: Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Dum Feb 05, 2017 12:59 pm
de nevvermind
Daca poti accesa site-ul cu browserul, il poti accesa cu cURL.

Chiar daca domeniile sunt protejate de basic auth (acel popup care iti cere user si parola, altfel primesti 403 Forbidden), cURL tot se descurca cu autentificarea; evident, doar daca stii userul si parola. Daca nu le stii, nu ai sanse sa accesezi site-ul.

Re: Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Dum Feb 05, 2017 11:09 pm
de adiana95
nevvermind scrie:Daca poti accesa site-ul cu browserul, il poti accesa cu cURL.

Chiar daca domeniile sunt protejate de basic auth (acel popup care iti cere user si parola, altfel primesti 403 Forbidden), cURL tot se descurca cu autentificarea; evident, doar daca stii userul si parola. Daca nu le stii, nu ai sanse sa accesezi site-ul.

Domeniile nu sunt protejate cu basic auth, nu cere nici o parola sau user doar ca daca incerc sa le accesez cu scripturi php imi returneaza o eroare, ceva cu http. Am citit pe net ca domeniile sunt protejate dar nu stiu exact cu ce. As fi recunoscatoare daca cineva m-ar asuta si pe mine cu un script. :drunken: :drunken:

Re: Salvarea titlurilor paginilor web cu PHP

Scris: Lun Feb 06, 2017 1:50 am
de nevvermind
Pai nu stiu exact cu ce sunt protejate. Ai un link? Orisicum, nu prea ai sanse sa le citesti/accesezi daca nu cunosti userul si parola.