AUTO INSERT DATABASE IP Adress
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
AUTO INSERT DATABASE IP Adress
cum pot sa fac, atunci cand un vizitator intra pe site, sa insereze automat in baza de date IPul($_SERVER['REMOTE_ADDR']), iar dupa ce trec 24 de ore sa se stearga singur
Re: AUTO INSERT DATABASE IP Adress
Cursuri gratuite: | | | |
k0RUPE, personal nu ti-as recomanda ca sa stergi vreodata ceva cu adevarat dintr-o tabela. Nu se stie cand ai nevoie din ratiuni de business ca sa faci verificari retroactive.
In locul tau in tabela de log-uri as insera mereu ip-ul si data conectarii daca nu cumva de la ultima conectare au trecut mai putin de 24 de ore. In cazul asta as considera ca l-am trackuit deja.
Stii cum sa faci asta din php&mysql? Daca nu, documenteaza-te tu cat poti, arata-ne ce ti-a iesit si te ajutam noi cu ajustari.
In locul tau in tabela de log-uri as insera mereu ip-ul si data conectarii daca nu cumva de la ultima conectare au trecut mai putin de 24 de ore. In cazul asta as considera ca l-am trackuit deja.
Stii cum sa faci asta din php&mysql? Daca nu, documenteaza-te tu cat poti, arata-ne ce ti-a iesit si te ajutam noi cu ajustari.
- Fişiere ataşate
-
- guest online
- 322.png (86.43 KiB) Vizualizat de 3162 ori
Ultima oară modificat Dum Mai 10, 2015 12:35 am de către k0RUPE, modificat 1 dată în total.