Ma uitam acum ceva vreme pe un log si erau o gramada de query-uri dintr-un script random (rand()) care mancau resurse prea multe.
Exista vreo alta metoda sa iau random un entry dintr-o baza de date, sa nu consume resurse prea multe?
Tabelul sa zicem ca are vreo 100 de entry-uri.
Random si resursele
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Re: Random si resursele
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Sa zicem ca am:
$cerereSQL = mysql_query("SELECT * FROM db order by id ASC", $conexiune);
while ($rand = mysql_fetch_array($cerereSQL))
{
$result = $rand['name'];
$array = array($result)
$rand_keys = array_rand($result, 2);
echo $input[$rand_keys[0]] . "\n";
echo $input[$rand_keys[1]] . "\n";
}
Ce nu-mi iese e acel array($result), cum pot sa pun rezultatele sa arate ca un array normal eg: array("x", "t", "f");
$cerereSQL = mysql_query("SELECT * FROM db order by id ASC", $conexiune);
while ($rand = mysql_fetch_array($cerereSQL))
{
$result = $rand['name'];
$array = array($result)
$rand_keys = array_rand($result, 2);
echo $input[$rand_keys[0]] . "\n";
echo $input[$rand_keys[1]] . "\n";
}
Ce nu-mi iese e acel array($result), cum pot sa pun rezultatele sa arate ca un array normal eg: array("x", "t", "f");
- Birkoff
- Senior Member
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)