Tema de gandire - concurs

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde Birkoff » Mie Sep 18, 2013 10:53 pm

mai toate sunt url-uri... cu ce functii din php parsati voi url-uri?
eu am folosit doar 2 functii si un foreach si am ajuns la rezultatul prezentat sus.


1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

LXS
Senior Member
Mesaje: 375
Membru din: Dum Oct 05, 2008 8:34 pm
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde LXS » Mie Sep 18, 2013 11:15 pm

Am trisat putin, solutia este:
Test: http://codepad.org/fIZqrvdL

Cod: Selectaţi tot

<?php

$url_list = array(
    'http://google.com',
    'http://localhost:8080/test/project/',
    'http://mail.yahoo.com',
    'http://www.bing.com',
    'http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=7549',
    'https://prodgame10.alliances.commandandconquer.com/12/index.aspx',
    'https://prodgame10.alliances.commandandconquer.ro/12/index.aspx',
);

function getDomain($url)
{
    $domain = '.'.implode('.', array_slice(explode('.', parse_url($url, PHP_URL_HOST)), -2));
    return $domain;
}

foreach ($url_list as $url) {
    $result[] = getDomain($url);
}

print_r($result);
Ultima oară modificat Mie Sep 18, 2013 11:20 pm de către LXS, modificat de 2 ori în total.

Avatar utilizator
inginerul
Average Member
Mesaje: 111
Membru din: Sâm Dec 01, 2012 11:34 pm
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde inginerul » Mie Sep 18, 2013 11:18 pm

Succes:D

Cod: Selectaţi tot

<?php
$url_list = array(
    'http://google.com',
    'http://localhost:8080/test/project/',
    'http://mail.yahoo.com',
    'http://www.bing.com',
    'http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=27549',
    'https://prodgame10.alliances.commandandconquer.com/12/index.aspx'
);

$nu = count($url_list);
for ($x=0; $x<$nu; $x++) {
   $a = parse_url($url_list[$x]);
   $ex = explode('.', $a[host]);
   if (stripos($a[host], '.')) {
      $n = count($ex);
      $url_list[$x] = '.'.$ex[$n-2].'.'.$ex[$n-1];
   }
   else {
      $url_list[$x] = '.'.$a[host];
   }
}
print_r($url_list);
?>

Sa vina urmatoarea provocare...

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde Birkoff » Joi Sep 19, 2013 1:47 am

inginerul, raspunsul tau e aproape identic cu solutia gasita de mine inainte sa pun provocarea :))

http://codepad.org/prLq8iSx (asta e solutia care o gasisem eu)

LSX si tu ai dat o solutie buna, similara cu ce gasisem noi.

Acum oricare din voi poate sa vina cu o noua provocare la care sa raspundem. Daca nu aveti idei, mai vin eu cu altele.

PS. problema cu acest link e urmatoarea.
Am in cms-ul meu o bucata de cod care verifica daca sunt atacuri prin GPC, session si headers... iar daca detecteaza ceva in neregula sterge valorile, reseteaza sesiunea si sterge cookie-urile...
Problema intalnita era ca daca un cookie e setat pe un subdomeniu sau pe un alt director, e posibil sa nu mi-l stearga si pentru asta a trebuit sa setez al cincilea parametru la functia setcookie de forma

setcookie($nume_cookie, '', -3600, '/', '.domeniu.ext');

dupa cum vedeti, al cincilea parametru e de forma .domeniu.ext dar problema mea e ca nu stiu pe ce domeniu sau url e instalat cms-ul si a trebuit sa fac dinamic din url sa extrag ce am nevoie... si imi trebuia o solutie care sa se potriveasca pentru orice locatie unde ar putea fi instalat cms-ul (pe subdomeniu, pe subdirector, pe localhost si pe alte locuri) asa am apelat la varianta prezentata si mi-a venit ideea sa va intreb si pe voi sub forma de provocare :)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Avatar utilizator
inginerul
Average Member
Mesaje: 111
Membru din: Sâm Dec 01, 2012 11:34 pm
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde inginerul » Joi Sep 19, 2013 6:51 pm

Pai mai adauga provocari ca noi nu avem inspiratie (cel putin momentan ca am fost ocupat toata ziua cu un script de 20 de randuri:)) ).
De ceva timp nu am mai intalnit multi useri pe aici. Ce se intampla? Au toti restante ca mine ori s-au evaporat?

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Tema de gandire

Mesajde Birkoff » Joi Sep 19, 2013 8:21 pm

am observat si eu anul asta o scadere a interesului pe toate comunitatile de programare, nu doar aici...
motive pot fi ori ca majoritatea s-au angajat si nu mai au timp de forum, ori ca au abandonat (programarea nu e pentru oricine)

revenind la tema de gandire, uite urmatoarea tema:

Se da o variabila cu niste date din bd (tip string). Se cere cautarea in fiecare sir a unui cuvant si rescrierea lui ca bold.
Exemplu:

Cod: Selectaţi tot

// se da sirul din bd de forma:
$rows[0] = array(
    'title' => 'Titlul pagini 1',
    'descriptiion' => 'Descrierea paginii',
    'keywords' => 'cuvinte cheie1, cuvant cheie2',
    'content' => 'Textul paginii, blabla, blibli'
);
$rows[1] = array(
    'title' => 'Alta pagina cu alt titlu',
    'descriptiion' => 'Alta descriere a paginii',
    'keywords' => 'alte cuvinte, alta descriere cu mai multe cuvinte',
    'content' => 'Textul paginii, blabla, blibli, cu descrierea mai amanuntita'
);
$rows[3] = array(
    'title' => 'Descriere - Alta pagina cu alt titlu',
    'descriptiion' => 'Alta descriere a paginii care are descrierea.',
    'keywords' => 'alte cuvinte, alta descriere cu mai multe cuvinte',
    'content' => 'Textul paginii, blabla, blibli, cu descrierea mai amanuntita'
);
// se cere ca un anumit cuvant (cel cautat de user) sa apara bolduit
// exemplu se cauta cuvantul "descriere" peste tot prin acest array sa apara bolduit (atentie doar descrere nu si descrerea care e cu totul alt cuvant)


Pentru cine stie, e simpla treaba, si dupa cum va dati seama, se foloseste la un search pentru a evidentia cuvantul sau fraza cautata in textele returnate din bd.
Trebuie sa tineti cont de urmatoarele:
- cuvantul sau fraza cautata poate fi la inceputul sirului, poate fi la finalul sirului sau in interiorul sirului
- cuvantul sau fraza cautata trebuie evidentiata doar ea si sa se faca diferenta dintre cuvinte similare (cum am zis mai sus dintre "descriere" si "descrierea" al doilea nu e cuvantul cautat deci nu trebuie evidentiat)
- nu conteaza ca sunt litere mari sau mici (cautare insensibila la caractere mari sau mici)
- se pot cauta si caractere speciale (aici pot aparea probleme la cautare dupa regex, deci luati in calcul si tratati si aceasta problema)

Succes :)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Avatar utilizator
inginerul
Average Member
Mesaje: 111
Membru din: Sâm Dec 01, 2012 11:34 pm
Contact:

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde inginerul » Joi Sep 19, 2013 11:14 pm

Algoritmul la care m-am gandit e asta:
1. Cu un for() parcurg elementele matricei $rows si cu un alt for in interiorul primului parcurg elementele fiecarei matrice.
la fiecare element (title, descriptions, keywords si content) aplic explode(" ", sir) sa separ cuvintele intre ele. Parcurg matricea creata cu explode iar daca se gaseste o potrivire intre cuvintele de acolo cu cel cautat inlocuiesc in fraza respectiva cu str_ireplace cuvantul cautat cu <b>cuvant</b>.

2. In cazul in care se cauta mai multe cuvinte, nu doar unul, aplic ce am zis mai sus pentru fiecare cuvant introdus in casuta de cautare (deci un explode la ce se introduce in formular si un for() care sa contina tot ce am zis la pc 1. Apoi verific daca cuvintele gasite sunt unul dupa altul ca si cele introduse in formular, ca altfel gaseste un cuvant la inceput, unul la sfarsit si o sa zica ca le-a gasit, insa ele nu sunt unul dupa altul.

Maine ma apuc de script ca acum e 11 si de la atata calculator nici nu mai vad bine. Nu cred ca am vazut lumina naturala mai mult de 3 ore azi:(

Avatar utilizator
socu
Senior Member
Mesaje: 470
Membru din: Mie Apr 22, 2009 11:05 pm
Localitate: Marghita

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde socu » Vin Sep 20, 2013 11:39 pm

Ceea ce am vazut postat nu rezolva problemele .co.uk sau .com.ro si cereti obligatoriu ca acel url sa aiba scheme (lucru neobligatoriu).
Cam asta ar fi o idee de rezolvare, lista cu domeniile de genul .co.uk este undeva pe wikipedia.

Cod: Selectaţi tot

<?php
$url_list = array(
    'http://google.com',
    'http://localhost:8080/test/project/',
    'http://mail.yahoo.com',
    'http://www.bing.co.uk',
    'http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=27549',
    'https://prodgame10.alliances.commandandconquer.com/12/index.aspx',
    'www.xxx.test.co.uk',
    'xxx.test.co.uk',
    'http://www.sub.dom.com.ro/path/index.php?a=5'
);

print_r(array_map('get_host', $url_list));

function get_host($url) {
  static $double = array(
    'uk' => array('co'),
    'ro' => array('com', 'co'),
    // etc...
  );
  $url = parse_url($url);
  if (isset($url['host']))
    $url = $url['host'];
  elseif (isset($url['path']))
    if (($pos = strpos($url['path'], '/')) !== FALSE)
      $url = substr($url['path'], 0, $pos);
    else
      $url = $url['path'];
  else
    return FALSE;
  $url = strtolower($url);
  if (strpos($url, 'www.') === 0)
    $url = substr($url, 4);
  $url = explode('.', $url);
  $n = count($url) - 1;
  if ($n > 1 && isset($double[$url[$n]]) && in_array($url[$n - 1], $double[$url[$n]]))
    $url = array_splice($url, $n - 2);
  else
    $url = array_splice($url, $n - 1);
  return '.' . implode('.', $url);
}

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde Birkoff » Sâm Sep 21, 2013 12:58 am

socu, asa e, dar nu am considerat necesar, pentru ca in 5 ani nu am avut nici un client care sa aiba hosting pe un domeniu de acest fel, si am explicat mai sus la ce foloseam ideea. oricum e ok ca ai veniti cu observatia si rezolvarea.

revenim la urmatoarea provocare, pana acum nu s-a pus decat algoritm, nici un cod functional...
in principiu eu folosesc pentru aceasta problema o functie la care ii pasez ce trebuie si returneaza ce am nevoie ;) dar o sa o postez peste cateva zile, astept intai incercarile voastre...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Avatar utilizator
socu
Senior Member
Mesaje: 470
Membru din: Mie Apr 22, 2009 11:05 pm
Localitate: Marghita

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde socu » Sâm Sep 21, 2013 1:09 am

(update - am adaugat simboluri)
Pentru a doua problema eu zic regex. Logica: cuvantul este o entitate ce se afla intre spatii, semne de punctuatie sau simboluri si astfel se poate forma un pattern.

Cod: Selectaţi tot

<?php

$rows = array(
  array(
    'title' => 'Titlul pagini 1',
    'descriptiion' => 'Descrierea paginii',
    'keywords' => 'cuvinte cheie1, cuvant cheie2',
    'content' => 'Textul paginii, blabla, blibli'
  ),
  array(
    'title' => 'Alta pagina cu alt titlu',
    'descriptiion' => 'Alta descriere a paginii',
    'keywords' => 'alte cuvinte, alta descriere cu mai multe cuvinte',
    'content' => 'Textul paginii, blabla, blibli, (descriere) (xdescriere) cu descrierea mai amanuntita'
  ),
  array(
    'title' => 'Descriere - Alta pagina cu alt titlu',
    'descriptiion' => 'Alta descriere a paginii care are descrierea.',
    'keywords' => 'Descriere cuvinte, alta descriere cu mai multe cuvinte',
    'content' => "Textul \nDescRiere?a Descrierea Xdescriere paginii, blabla, blibli, cu descrierea mai amanuntita"
  ),
);


$word = "DesCrierE";


foreach ($rows as &$row)
  foreach ($row as &$text)
    $text = highlight($text, $word);

print_r($rows);


function highlight(&$text, $word, $tag = 'b') {
  // ^ = start, $ = end, \s = whitespace, \pS = symbol, \pP = punctuation
  // u = utf8, s = dotall, i = caseless, m = multiline
  return preg_replace('@(^|\s|\pS|\pP)(' . preg_quote($word) . ')($|\s|\pS|\pP)@usim', "\$1<$tag>\$2</$tag>\$3", $text);
}


daca vrem putem sa dam mai multe cuvinte dintr-un text, iar codul devine:

Cod: Selectaţi tot

$word = "DesCrierE,   textul,titlul cu";

$word = highlight_prepare_search($word);

foreach ($rows as &$row)
  foreach ($row as &$text)
    $text = highlight($text, $word);

print_r($rows);


function highlight_prepare_search($word, $min_len = 3) {
  $words = preg_split("@(\s|\pS|\pP)+@usm", $word);
  foreach ($words as $i => &$word)
    if (strlen($word) < $min_len) // sau mb_strlen
      unset($words[$i]);
    else
      $word = preg_quote($word);
  return implode('|', $words);
}

function highlight(&$text, $words, $tag = 'b') {
  return preg_replace('@(^|\s|\pS|\pP)(' . $words . ')($|\s|\pS|\pP)@usim', "\$1<$tag>\$2</$tag>\$3", $text);
}

Avatar utilizator
razvan.p
PHPRomania Supporter
Mesaje: 21
Membru din: Mar Apr 26, 2011 4:01 pm
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde razvan.p » Joi Oct 03, 2013 6:03 pm

Salut, o solutie simpla care functionaza :)

Cod: Selectaţi tot

$a_url_list = array
(
    'http://google.com',
    'http://localhost:8080/test/project/',
    'http://mail.yahoo.com',
    'http://www.bing.com',
    'http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=27549',
    'https://prodgame10.alliances.commandandconquer.com/12/index.aspx',
);

foreach ($a_url_list as &$url)
{
    preg_match_all('~(https?://([-\w\.]+)+(:\d+)?(/([\w/_\.]*(\?\S+)?)?)?)~', $url, $url);
    $url = explode('.', $url[2][0]);
    $tld = end($url);
    $url = isset($url[count($url)-2]) ? $url[count($url)-2]."." : null;
    $url .= $tld;
}

var_dump($a_url_list);


numai bine!

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde Birkoff » Joi Oct 03, 2013 6:13 pm

razvan.p esti putin in urma, nu ai citit toate mesajele, deja e alta intrebare la concurs...

socu, ce ai pus acolo pare o idee buna, nu am testat, dar la prima vedere nu vad probleme.

Cine vine cu o noua provocare?
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Avatar utilizator
razvan.p
PHPRomania Supporter
Mesaje: 21
Membru din: Mar Apr 26, 2011 4:01 pm
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde razvan.p » Joi Oct 03, 2013 6:20 pm

Birkoff scrie:razvan.p esti putin in urma, nu ai citit toate mesajele, deja e alta intrebare la concurs...

socu, ce ai pus acolo pare o idee buna, nu am testat, dar la prima vedere nu vad probleme.

Cine vine cu o noua provocare?


My bad :) n-am vazut pagina 2. LOL

Avatar utilizator
socu
Senior Member
Mesaje: 470
Membru din: Mie Apr 22, 2009 11:05 pm
Localitate: Marghita

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde socu » Vin Oct 04, 2013 12:12 pm

@razvan.p - nu inteleg de ce ai venit cu o solutie care e clar ca nu respecta nici jumatate din cerintele date. (url-ul nu e obligatoriu sa aiba schema, daca pun user si pass in url nu mai merge, tld-urile "duble" gen .co.uk nu functioneaza, etc.)

@birkoff - nu se trateaza cazurile cu diacritice, daca eu caut ras atunci râs nu va fi gasit (si invers). aceste cazuri e greu sa le tratezi in php deoarece un caracter poate fi scris in N feluri (s cu virgula, s cu sedila, sh-ul manelist, etc.). in alte limbi e si mai grav.

Am sa dau eu urmatoare provocare, un exercitiu care-l dau in testele de angajare:

Tabelul 'comments' are urmatoarea structura: id int, pid int, comment varchar(100)
unde id este id-ul comentariului, pid indica daca acest comentariu este un raspuns la un
alt comentariu (reply) cu id-ul pid, iar comment este continutul comentariului. Sa se
obtina array-ul de mai jos (afisat cu print_r()) folosind o singura structura repetitiva
(exclus functii recursive), adica parcurgandu-se o singura data result-setul interogarii.
Pentru urmatoarele inregistrari:
id | pid | comment
----------------------
1 0 Primul comentariu
2 0 Al doilea
3 1 Re: Primul comentariu
4 1 Re2: Primul comentariu
5 0 Al treilea
6 4 Re: Re2 Primul comentariu

Cod: Selectaţi tot

Array
(
    [1] => Array
        (
            [comment] => Primul comentariu
            [replies] => Array
                (
                    [3] => Array
                        (
                            [comment] => Re: Primul comentariu
                            [replies] => Array
                                (
                                )
                        )
                    [4] => Array
                        (
                            [comment] => Re2: Primul comentariu
                            [replies] => Array
                                (
                                    [6] => Array
                                        (
                                            [comment] => Re: Re2 Primul comentariu
                                            [replies] => Array
                                                (
                                                )
                                        )
                                )
                        )
                )
        )
    [2] => Array
        (
            [comment] => Al doilea
            [replies] => Array
                (
                )
        )
    [5] => Array
        (
            [comment] => Al treilea
            [replies] => Array
                (
                )
        )
  )

starlays
PHPRomania Supporter
Mesaje: 26
Membru din: Joi Aug 25, 2011 3:00 pm

Re: Tema de gandire - concurs

Mesajde starlays » Vin Noi 01, 2013 1:41 pm

socu scrie:@razvan.p - nu inteleg de ce ai venit cu o solutie care e clar ca nu respecta nici jumatate din cerintele date. (url-ul nu e obligatoriu sa aiba schema, daca pun user si pass in url nu mai merge, tld-urile "duble" gen .co.uk nu functioneaza, etc.)

@birkoff - nu se trateaza cazurile cu diacritice, daca eu caut ras atunci râs nu va fi gasit (si invers). aceste cazuri e greu sa le tratezi in php deoarece un caracter poate fi scris in N feluri (s cu virgula, s cu sedila, sh-ul manelist, etc.). in alte limbi e si mai grav.

Am sa dau eu urmatoare provocare, un exercitiu care-l dau in testele de angajare:

Tabelul 'comments' are urmatoarea structura: id int, pid int, comment varchar(100)
unde id este id-ul comentariului, pid indica daca acest comentariu este un raspuns la un
alt comentariu (reply) cu id-ul pid, iar comment este continutul comentariului. Sa se
obtina array-ul de mai jos (afisat cu print_r()) folosind o singura structura repetitiva
(exclus functii recursive), adica parcurgandu-se o singura data result-setul interogarii.
Pentru urmatoarele inregistrari:
id | pid | comment
----------------------
1 0 Primul comentariu
2 0 Al doilea
3 1 Re: Primul comentariu
4 1 Re2: Primul comentariu
5 0 Al treilea
6 4 Re: Re2 Primul comentariu

Cod: Selectaţi tot

Array
(
    [1] => Array
        (
            [comment] => Primul comentariu
            [replies] => Array
                (
                    [3] => Array
                        (
                            [comment] => Re: Primul comentariu
                            [replies] => Array
                                (
                                )
                        )
                    [4] => Array
                        (
                            [comment] => Re2: Primul comentariu
                            [replies] => Array
                                (
                                    [6] => Array
                                        (
                                            [comment] => Re: Re2 Primul comentariu
                                            [replies] => Array
                                                (
                                                )
                                        )
                                )
                        )
                )
        )
    [2] => Array
        (
            [comment] => Al doilea
            [replies] => Array
                (
                )
        )
    [5] => Array
        (
            [comment] => Al treilea
            [replies] => Array
                (
                )
        )
  )



Dat fiind faptul că sunt niște date ce nu sunt normalizate aș dori să stiu ce înțelegi prin recursivitate și ce înțelegi printr-o singură structură repetitivă, încercă sa fii puțin mai specific nu așa abstract. Dacă folosesc o funcție recursivă, built in, a php-ului se consideră recursivitate? se consideră încă o structură repetitivă?

Cod: Selectaţi tot

<?php

$vec = array();
$results = array();
$dataSet = array (
        array('pid' =>0,
              'comment' => 'Primul comentariu'),
        array('pid' =>0,
              'comment' => 'Al doilea'),
        array('pid' =>1,
              'comment' => 'Re: Primul comentariu'),
        array('pid' =>1,
              'comment' => 'Re2: Primul comentariu'),
        array('pid' =>0,
              'comment' => 'Al treilea'),
        array('pid' =>4,
              'comment' => 'Re: Re2 Primul comentariu')
);
 
// fix $dataSet index
$dataSet = array_combine(range(1, count($dataSet)), array_values($dataSet));
 
foreach($dataSet as $key => $set){
    $newComment = array(
              'comment' => $set['comment'],
              'replies' => array()
    );

    if($set['pid'] === 0){
        $results[$key] = $newComment;
        $vec[$key] = &$results[$key];
    }else{
        $vec[$set['pid']]['replies'][$key] = $newComment;
        $vec[$key] = &$vec[$set['pid']]['replies'][$key];
    }
}
print_r($results);


Mulțumesc pentru ajutor lui https://github.com/Paul92.
Imagine 100% Linux


Înapoi la “PHP Incepători”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 1 vizitator