Despre consumul de resurse

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

Seph
Average Member
Mesaje: 164
Membru din: Lun Oct 03, 2005 10:18 pm

Despre consumul de resurse

Mesajde Seph » Vin Feb 01, 2013 12:38 am

E in regula daca las 6 astfel de calcule care se executa la fiecare vizitator / refresh?

$date = strtotime("February 12, 2013 00:00");
$remaining = $date - time();
$days_remaining = floor($remaining / 86400);

echo ... days_remaining



ViezuREX
Senior Member
Mesaje: 502
Membru din: Joi Dec 13, 2012 1:35 pm

Re: Despre consumul de resurse

Mesajde ViezuREX » Vin Feb 01, 2013 8:33 am

Daca data cu care faci comparatie este stocata intr-un MySQL DB poti folosi direct in query functiile date_add, date_sub sau date_diff din MySQL, insa daca totul se intampla in PHP nu vad o problema.

marianmp
Average Member
Mesaje: 190
Membru din: Mie Noi 09, 2011 1:12 pm
Localitate: https://micul-programator.ro
Contact:

Re: Despre consumul de resurse

Mesajde marianmp » Sâm Feb 02, 2013 11:35 pm

Seph scrie:E in regula daca las 6 astfel de calcule care se executa la fiecare vizitator / refresh?

$date = strtotime("February 12, 2013 00:00");
$remaining = $date - time();
$days_remaining = floor($remaining / 86400);

echo ... days_remaining


de ce sa faci de fiecare data si nu o singura data? apoi sa memorezi intr-o sesiune? si da e in regula sa faci acele calcule


Înapoi la “PHP Incepători”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 57 vizitatori