Buna seara,
Apelez la ajutorul vostru pentru ca am cautat de mi-au sarit ochii si in afara de javascript(care nu stiu din ce motiv nu imi merge in cod) nu reusesc sa setez un <select> ca atunci cand am ales o optiune si ii da drumu la action( trimitere pe aceasi pagina) sa seteze atributul selected pe acea optiune care a fost selectata.
mai exact :
<?php
echo "<form action='exact aceasi pagina' method='post'>
<select name='alege' id='alege' onchange='this.form.submit();'>";
$i_et= 1;
while ($i_et <= 34)
{
echo "<option value='".$i_et."' name='".$i_et."' id='".$i_et."'>".$i_et."</option>";
$i_et++;
}
echo "</select></form>";
?>
Dupa cum vedeti am 34 de optiuni date de while, la alegerea uneia pagina practic isi da refresh, trimite posturile si variabilele isi fac treaba.
Toate bune si frumoase dar butonul de select afiseaza in continuare valuarea 1, eu as vrea sa afiseze valoarea care a fost selectata.
Setare atribut selected in functie de selectie
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Re: Setare atribut selected in functie de selectie
tocmai am raspuns pe aceeasi tema (cu aceeasi problema) zilele trecute in topicul asta
viewtopic.php?f=24&t=26345
te prinzi tu (sper) ce e acolo
viewtopic.php?f=24&t=26345
te prinzi tu (sper) ce e acolo
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Re: Setare atribut selected in functie de selectie
Era dragut daca cautai ininte sa intrebi...
100% Linux