Am voie sa lansez un joc?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Am voie sa lansez un joc?
Salut phpRomania, as vrea sa incep sa fac un joc dar nu stiu daca este tocmai legal, am auzit ca iti trebuie nu stiu ce acte altfel nu poti sa il lansezi. Jocul va fi gratuit 100% gratuit, poate doar cateva reclame si atat. Intr-adevar ai nevoie de acte sau se lanseaza pur si simplu jocul pe internet? Multumesc.
- Birkoff
- Senior Member
ai nevoie de acte doar daca e joc de genul poker sau similar (prin care jucatorii sa dea bani si sa castige bani) altfel nu e mare bataie de cap...
cat timp jucatorii nu platesc pentru joc poti sa il lansezi linistit fara probleme.
daca insa vei dorii in viitor sa introduci modalitati de plata in joc (sa vinzi la jucatori diverse facilitati la joc) atunci ai nevoie de o firma in spate (sau pfa) prin care sa legalizezi tranzactiile...
cat timp jucatorii nu platesc pentru joc poti sa il lansezi linistit fara probleme.
daca insa vei dorii in viitor sa introduci modalitati de plata in joc (sa vinzi la jucatori diverse facilitati la joc) atunci ai nevoie de o firma in spate (sau pfa) prin care sa legalizezi tranzactiile...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.