[Rezolvat]Custom domain

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

cipcip
Senior Member

[Rezolvat]Custom domain

Mesajde cipcip » Mie Aug 03, 2011 12:13 am

Salut, vreau sa ofer o noua functionalitate unei aplicatii personale, aceea de a lasa userul sa foloseasca domeniul sau.

Ca de exemplu el are o pagina de profil la mine pe site: www.exemplu.ro/profil.php?user=cipcip

Vreau sa fac ceva in genul wordpress.com sau tumblr.com sa poata adauga domeniul sau propriu, adica sa numai acceseze www.exemplu.ro/profil.php?user=cipcip ci sa isi acceseze pagina de profil de pe domeniul propriu: www.exemplu2.ro

Cred ca ati inteles ideea, nu prea ma pricep sa explic :) Mersi!
Ultima oară modificat Dum Aug 14, 2011 12:32 am de către cipcip, modificat 1 dată în total.

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Mie Aug 03, 2011 9:30 am

oceans
Senior Member

Mesajde oceans » Mie Aug 03, 2011 10:15 am

poate n-am inteles eu bine dar tu vrei ca userul optional sa isi acceseze pagina de pe domeniul propiu. Atunci trebuie sa-i pui la dispozitie un API care sa comunice cu serverul tau. Daca vrei ca pagina lui de profil sa arate la fel ca pe domeniul tau atunci poti sa-l obligi sa foloseasca un anumit format html si ca limbaj server-side poti sa faci le dai un exemplu in PHP, ASP, etc iar ei vor alege ce limbaj le convine sau pe care il au disponibil.

//LE: Ar fi mai simplu totusi sa faci cum ti-a sugerat kleampa folosind subdomenii insa tot pe domeniul tau

cipcip
Senior Member

Mesajde cipcip » Mie Aug 03, 2011 11:28 am

oceans
Senior Member

Mesajde oceans » Mie Aug 03, 2011 12:19 pm

Înapoi la “PHP Incepători”