keywords ajutor

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

keywords ajutor

Mesajde bresti » Joi Mai 27, 2010 3:09 am

salut

vreau sa ma ajute cineva , nu imi dau seama deloc.


am un site simplu:
site.ro/index.php

care are in header asa ceva:
<meta name="keywords" content="<? echo $keywords;?>" />

acuma daca vizitatorul se duce din meniu pe o pagina oarecare genul de mai jos
index.php?site=oarecare
care are arata asa:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<?
$keywords = 'niste cuvinte aici';
?>

<p>ceva aici</p>
<p>si aici </p>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sa selecteze keywordurile pentru pagina oarecare
oarecare e o pagina simpla cu text

de ce nu imi merge


catalin

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6380
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Joi Mai 27, 2010 4:00 am

in ce ordine setezi tu variabilele alea?

in mod normal prima variabila setata trebuie sa fie $keywords si abia apoi mai jos in script sa afisezi cu echo $keywords acolo unde e nevoie (sau sa incluzi pagina in care va fi afisarea)...

lucreaza si tu cu error_reporting(E_ALL); ca prima linie de cod din scripturi ca sa ti se afiseze eventualele erori...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

MarPlo
Senior Member
Mesaje: 885
Membru din: Mie Sep 24, 2008 9:32 am
Localitate: Braila
Contact:

Mesajde MarPlo » Joi Mai 27, 2010 9:07 am


bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

Mesajde bresti » Joi Mai 27, 2010 1:12 pm

Ultima oară modificat Joi Mai 27, 2010 1:28 pm de către bresti, modificat 1 dată în total.
catalin

bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

Mesajde bresti » Joi Mai 27, 2010 1:28 pm

saru`mana MarPlo, am rezolvat cu ajutorul tau
am facut pentru firecare meta in parte ceva separat cu codul de la tine
catalin


Înapoi la “PHP Incepători”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 26 vizitatori