keywords

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

keywords

Mesajde bresti » Vin Mai 21, 2010 12:37 pm

salut am un site genul asta
:
index.php?site=home

index.php?site=altceva


vreau sa fac ceva de exemplu cand vizitatorul se duce pe pagina altceva

sa se selecteze keywordul pt pagina altceva. pt ca eu am aceleasy keyworduri pentru toate paginile.

codul meu este asta:


<?PHP
if(!isset($_GET[site])) $_GET[site]="home";
$invalide = array('/','/\/',':','.');
$_GET[site] = str_replace($invalide,' ',$_GET[site]);
if(!file_exists($_GET[site].".php")) $_GET[site] = "error";
include($_GET[site].".php");
?>


catalin

bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

Mesajde bresti » Vin Mai 21, 2010 1:01 pm

ma gandeam ca daca pun in index.php


<meta name="keywords" content="<?echo $keyword?>" />


si in index sa agaug



$keyword= "primul keyword pentru index";



apoi cand da click pe pagina index.php?site=altceva

in altceva.php sa adaug
$keyword= "keyword pentru pagina altceva";
catalin

bresti
Senior Member
Mesaje: 215
Membru din: Sâm Iun 24, 2006 5:03 am
Localitate: craiova
Contact:

Mesajde bresti » Vin Mai 21, 2010 1:02 pm

dar nu imi dau seama unde gresesc ca pot sa aleg orice pagina din meniu si imi arata tot keywordurile din index
catalin

MarPlo
Senior Member
Mesaje: 885
Membru din: Mie Sep 24, 2008 9:32 am
Localitate: Braila
Contact:

Mesajde MarPlo » Sâm Mai 22, 2010 9:48 am

Trebuie sa stabilesti de unde iei valoarea pt. variabila $keyword pt. fiecare pagina. Din adresa url, dintr-un loc unde sunt stocate titlu, cuvinte, apoi, pt. debug verifici cu var_dump($keyword) sa vezi exact ce returneaza.


Înapoi la “PHP Incepători”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 23 vizitatori