Am stricat baza de date sau mai vreo sansa ?

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

alcibiade
New Member

Am stricat baza de date sau mai vreo sansa ?

Mesajde alcibiade » Lun Iul 02, 2007 9:17 am

Salut, in primul rand

Am o problema, cred mare pentru mine. Am facut un site pe "localhost" (am folosit XAAMP, pe windows) si i-a venit timpul sa il urc pentru probe pe un host.

Cand am facut baza de date nu am tinut cont de acel "colattion" si ea este in ceva de genul "latin...". Acum mie phpMyAdmin-ul imi cere sa ii dau baza de date cu "utf-8". Ce ste de facut ? Se poate repara ? Sau..., s-a dus ?!
Eu am incercat sa o "pacalesc" modificand in primele linii indicatiile despre valoarea acelui "colation" dar m-au tradat caracterele, adica la ultima faza mi-a lista cu toate liniile in fata si mi-a zis ceva de genul "Tu cu ce crezi ca ai gresit aici ?" Cred ca nu mai este nevoie de detalii...

Dupa ce am reusit in cele din urma sa rezolv pe baza unor indicatii preluate din documentatie de la php, mi-a aparut asa ceva:

Eroare

Pare sa fie o eroare in comanda SQL. Eroarea MySQL de mai jos, daca e vreuna, poate sa te ajute la diagnosticarea problemei

ERROR: Insiruire de punctuatie necunoscuta @ 28540
STR: =\
SQL:
INSERT INTO `jos_components VALUES (9, 'Contact Categories', '', 0, 7, 'option=categories&section=com_contact_details', 'Manage contact categories', '', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 1, '');
INSERT INTO `jos_components` VALUES (10, 'Front Page', 'option=com_frontpage', 0, 0, '', 'Manage Front Page Items', 'com_frontpage', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 1, '');
INSERT INTO `jos_components` VALUES (11, 'Polls', 'option=com_poll', 0, 0, 'option=com_p

Adica, chiar numai stiu ce sa ii fac, asta este rezultatul de care spuneam. Am facut in capul documentului si modificarile privind noua identitate a bazei de date, si nu mai stiu ! (Si asa imi da sa ma uit la toata baza de date )

xcristi
Junior Member

Mesajde xcristi » Vin Iul 06, 2007 12:44 pm

Înapoi la “PHP Incepători”