cate table maximum pot sa creez in mysql ?
cate columne ?
cate databases ?
exista limite ?
pentru un site de intalniri online, pentru fiecare membru ati crea o tabela sau ati inserta in columne ?
merci mult
Exista limite in mysql ?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
da ce iti trebuie atatea coloane si baze de date?vrei sa faci vreo aplicatie costisitoare ,incurcata si lenta?
citeste cateva lucruri despre normalizare si cele 3 forme.
am gasit un post
citeste cateva lucruri despre normalizare si cele 3 forme.
am gasit un post
Ultima oară modificat Mar Iun 19, 2007 11:45 am de către snowman, modificat 1 dată în total.
say what?...
- Birkoff
- Senior Member
Re: Exista limite in mysql ?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- vectorialpx
- Senior Member
raspunsul il gasesti p-aici la, pe la
1. vrei sa faci un tabel pentru fiecare user, sau ce?
2. inainte de a te apuca de cod si realizare... trebuie sa treci printr-o faza de gandire - proiectarea - in care te gandesti de 7 ori cum faci baza de date si codul... apoi... te mai gandesti o data daca ce ai gandit e util si usor pentru server si pentru user si apoi... te mai gandesti o data... ca poate chiar daca e usor pentru server, poate fi prea mare [ca dimensiune]...
gandeste-te la orice aspect...
1. vrei sa faci un tabel pentru fiecare user, sau ce?
2. inainte de a te apuca de cod si realizare... trebuie sa treci printr-o faza de gandire - proiectarea - in care te gandesti de 7 ori cum faci baza de date si codul... apoi... te mai gandesti o data daca ce ai gandit e util si usor pentru server si pentru user si apoi... te mai gandesti o data... ca poate chiar daca e usor pentru server, poate fi prea mare [ca dimensiune]...
gandeste-te la orice aspect...