salut .. un mic ajutor :)

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

ac1d
New Member

salut .. un mic ajutor :)

Mesajde ac1d » Sâm Ian 24, 2009 4:46 pm

salut :) am facut un index in Dreamweaver mx2004 in format html .. ajutati-ma si pe mine sa adauga baza de date :) de exemplu inregistrare pe site , cautare , adaugare videoclip
de exemplu utilizatoru fara cont pe site sa nu poata vedea videoclipu .. ajutati-ma ..

ast raspuns ms anticipat

micku7zu
Average Member

Mesajde micku7zu » Sâm Ian 24, 2009 5:07 pm

Pentru a face ceea ce tu doresti trebuie sa sti putin html , php ... poti incepe cu tutorialul acesa Tutorial Oriceon (este foarte bun , dupa acesta am invatat si eu, si ai si exemplu de login,register etc!)

Iti doresc multa Bafta!

ac1d
New Member

Mesajde ac1d » Sâm Ian 24, 2009 5:24 pm

si restrictiile cum le fac ? .. deci cei care nu au cont sa nu poate viziona videoclipu ? :|

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Ian 24, 2009 6:28 pm

ac1d scrie:si restrictiile cum le fac ? .. deci cei care nu au cont sa nu poate viziona videoclipu ? :|

Da, verifici daca userul e logat. Daca nu, ii zici sa se logheze sau sa-si faca cont, iar daca e logat ii arati continutul.

ac1d
New Member

Mesajde ac1d » Dum Ian 25, 2009 4:33 am

pai cum fac .. asta vreau sa stiu :| :(

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Ian 25, 2009 5:01 am

pai pentru asta trebuie sa inveti sintaxa php si mysql, editorul dreamweaver te ajuta doar la cod html, restul nu stie, trebuie sa scrii tu codul.
citeste cartea recomandata, vezi acolo cum se lucreaza cu baza de date si vezi exemplele din carte, or sa te ajute sa intelegi cum se facee ceea ce vrei tu. revino aici cand ai nelamuriri, dar nu inainte de a studia toata cartea.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “PHP Incepători”