Salut,
revin cu o alta intrebare
am o imagine care are background alb si un dreptunghi rosu in centru.
cum pot face sa decupez imaginea astfel incat sa imi ramana numai dreptunghiul ? vreau sa salvez numai dreptunghiul intrun alt fisier.
mersi pt eventualul ajutor
decupare imagine
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
stiu ca prototype si jquery si scriptacoulous au chestii care fac asta da nu stiu sa iti dau detalii ca nu am studiat... vezi si tu exemple de cod de la ei de pe site... sau cauta pe google crop and save
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
innenrinde
- Junior Member
Cred ca iti poti rezolva problema si cautand solutii pe net si poate gasesti deja scripturi facute pentru ceea ce ai tu nevoie. Insa daca vrei sa studiezi pas cu pas lucrul cu imaginile in php, iti recomand ,,Initiere in PHP5'', Steven Holzner si in ultima parte a cartii sunt detaliate fiecare functie din php, cu exemple, ce ajuta la prelucrarea imaginilor. Nu e deloc greu. Poti sa prelucrezi o imagine la nivel de pixel si sa ii faci ce vrei tu.