Salutare,
Am un script care imi exporta baza de date in excel, de asemenea am si o problema...in site am creat un link care face exportul si cand accesez acel link fiind de genul www[.]eu[.]ro/admin/pagina.php?page=export imi apare aceasta eroare
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at admin/pagina.php:12) in admin/export.php on line 17
daca accesez direct .ro/admin/export.php totul este ok, am mai citit despre aceasta eroare pe forum chiam am ajuns sa citesc si despre ob_start dar nu am reusit sa imi rezolv problema. Ma poate lamuri cineva?
My regards
header - problem [REZOLVAT]
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
header - problem [REZOLVAT]
Ultima oară modificat Lun Iun 23, 2008 12:47 pm de către guppy, modificat 1 dată în total.
-
Daemon7
- PHPRomania Supporter
Ai grija , chiar si un amarat de spatiu pus inainte de deschiderea tagului de php iti anuleaza posibilitatea de a mai trimite headere . Verifica daca ai fisiere de functii care se includ, sa nu ai spatii sau new line inainte si dupa tagurile de php. Mai sunt unele editoare care au optiune de a pune o linie noua la sfarsitul fisierului , cand dai save ... astea-s cele mai distractive.
Deci ... ca sa nu iti exporte nimic pune header-ul care iti apare in excel intre un if care sa verifice daca primeste comanda de export excel :
[php]if(!isset($export)) { //cam asa ceva
Afiseaza headerul; //inclusiv meniu si ce mai ai tu pe acolo;
} else {
Nu mai afisa nimic;
}[/php]
Iar pentru partea de excel : . Iti recomand PHPClasses in orice situatie. Gasesti niste clase foarte folositoare pe acolo.
[php]if(!isset($export)) { //cam asa ceva
Afiseaza headerul; //inclusiv meniu si ce mai ai tu pe acolo;
} else {
Nu mai afisa nimic;
}[/php]
Iar pentru partea de excel : . Iti recomand PHPClasses in orice situatie. Gasesti niste clase foarte folositoare pe acolo.
||