Editor de text scris în PHP
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Editor de text scris în PHP
.....
Ultima oară modificat Dum Iun 01, 2008 2:40 am de către simion, modificat de 7 ori în total.
- Birkoff
- Senior Member
xcristi nu fi rautacios, dupa cum se poarta si dupa cum se exprima are peste 45 ani, deci se intelege ca omul invata mai greu noile tehnologii, dar macar vrea sa invete... (mai ales ca lucreaza cu bunicul BASIC)
lasa omul in pace
lasa omul in pace
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- Birkoff
- Senior Member
Probabil ca omu vrea sa faca un virtual server da poate nu stie ca e deja aparut si e free pe net...
Din cate inteleg eu vrea sa obtina un emulator de sistem de operare in PHP, dar se pare ca nu stie ce limitari are interpretorul PHP...
Din cate inteleg eu vrea sa obtina un emulator de sistem de operare in PHP, dar se pare ca nu stie ce limitari are interpretorul PHP...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)