Generare subdomenii
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
danielsen
- Average Member
redirectare php
Am nevoie de un script care, atunci cand intru pe nume_site.com, sa ma directioneze pe nume_site .ro/ ?lang=en dar nu oricum, ci pe partea de engleza. As vrea sa ma redirectioneze cu $_POST pt ca pe site, limba se schimba cu $_POST si nu cu $_GET. Daca dau nume_site .ro/ ?lang=en, ea tot romana va fi, deci trebuie neaparat o solutie cu $_POST.
Daca ziceti sa incerc cu:
<?php
header( 'Location: stiti voi... nume_site .ro/ ?lang=en' );
?>
va aparea Warning: Cannot modify header information - headers already sent by...
am incercat asta, si nu-i solutia cea mai buna.
Daca ziceti sa incerc cu:
<?php
header( 'Location: stiti voi... nume_site .ro/ ?lang=en' );
?>
va aparea Warning: Cannot modify header information - headers already sent by...
am incercat asta, si nu-i solutia cea mai buna.
- mihaitha
- Senior Member
@danielsen:
1. esti total offtopic
2. daca vrei ajutor, fa un thread nou, si executa bucla asta: do { explica clar ce doresti sa faci. Dupa ce explici si postezi, cheama-ti un prieten (preferabil un profan) si roaga-l sa citeasca ce ai postat. Daca el nu intelege ce vrei din ce ai scris, nu vom intelege nici noi. } while (prietenul nu intelege ce vrei)
1. esti total offtopic
2. daca vrei ajutor, fa un thread nou, si executa bucla asta: do { explica clar ce doresti sa faci. Dupa ce explici si postezi, cheama-ti un prieten (preferabil un profan) si roaga-l sa citeasca ce ai postat. Daca el nu intelege ce vrei din ce ai scris, nu vom intelege nici noi. } while (prietenul nu intelege ce vrei)