autentificare

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

Amenthes
Senior Member

Mesajde Amenthes » Sâm Noi 04, 2006 8:21 pm

Pai si variabila $_SESSION['autentificat'] unde ai declarat-o?
Dar ma rog, daca merge nu e problema. La treaba cu diferenta dintre IE si Firefox nu are cum sa fie de la functiile PHP ci doar de la tag-urile rezultate in urma echo-urilor. Asigura-te ca dai echo la toate tagurile necesare unei pagini HTML normale, ba chiar XHTML ca vad ca inchizi si tagurile singulare. Off-topic oarecum, pune si un spatiu inainte de backslash-urile ala, cam asa: <br /> si nu <br/>, am citit pe w3schools ca anumite variante de netscape nu le inteleg pe alea fara spatiu inainte. Sper sa te ajute.

Ioana_suciu
PHPRomania Supporter

Mesajde Ioana_suciu » Sâm Noi 04, 2006 10:54 pm

problema cu diferentele intre firefox si iexplorer am remarcat-o accesand pagina via web, dar pe localhost merge, asta am testat dupa ce mi-ai trimis ultimul mesaj, sa fie vreo chestie de configurare a unui fisier?
server-ul pe care este gazduita pagina este pe linux, dar am incercat aceleasi scripturi pe localhost sub windows si merge cu iexplorer.

Amenthes
Senior Member

Mesajde Amenthes » Sâm Noi 04, 2006 11:10 pm

Nu m-am lovit de problema asta niciodata dar vezi poate te ajuta discutia asta:

Ioana_suciu
PHPRomania Supporter

Mesajde Ioana_suciu » Vin Noi 10, 2006 9:42 pm

il rog pe carco sa-mi spuna, ca vad ca mai dat niste raspunsuri competente in ceea ce priveste ubuntu, daca trebuie ceva modificat in fisierele de configurare php.ini sau apache.conf pt ca sa functioneze cum trebuie si iexplorer, pt ca am mai spus ca la codul publicat mai sus nu este nici o problema sub firefox, iar scriptul este pus pe un server ubuntu.
multumesc.

carco
Senior Member

Mesajde carco » Vin Noi 10, 2006 10:43 pm

Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Înapoi la “PHP Incepători”