Mai exact... ma intereseaza cum pot face ca acel link sa se refere sctrict la folderul download/
Nu stiu daca m`am exprimat bine dar sa incep explicatia... Am in index un tabel impartit in 3 coloane in stanga am meniu in mijloc se deschid link`urile meniului si in dreapta stuf`uri neimportante ...
in coloana din mijloc am scris un cod php de genul ...
<?php
if (isset($_GET['pag'])) $pag=$_GET['pag'];
else $pag = "default";
switch($pag)
{
case "Dragoste": require_once("blabla.php"); break;
case "contact": require_once("contact.php"); break;
case "comentariu": require_once("test/insert.php"); break;
case "Download": require_once("download/index.php"); break;
default: require_once("default.php");
}
//mysql_close($link);
?>
la link`ul download am instalat script de download care`mi citeste continutul unul folder continut pe care`l poti downloada. Ma intereseaza cum sa fac ca sa nu`mi mai citeasca continutul directorului radacina / si sa citeasca doar din folderul /download/ link`ul pentru download in tabelul cu butoane este de genul index.php?pag=Download&dir=[numele directorului]
tot la fel mi se intampla si la pozele pe care le am in directoare separate fata de index.php link`ul catre ele trebuie sa fie relativ cu index.php
nu stiu daca m`am exprimat corect dar poate a inteles cineva care s`a confruntat cu o astfel de problema si ma poate ajuta
Multumesc
index.php?pag=Download&id=10
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
tocmai asta este am setat acel director din care citeste ... dar pe index nu mi`l recunoaste pentru ca eu am instalat scriptul in folderul /download/ iar in configul scriptului am lasat folderul default cu care se instala care era chiar /down ... dar cand dau link`ul in index.php catre download nu mi`l recunoaste imi da eroare php imi cere sa pun /download/down dar daca fac asa imi da eroare scriptul instalat... si nu stiu ce sa fac
presupun ca este ceva la index care se poate face ... ca in momentul in care dau click pe un link de genul index.php?pag=Download sa nu mai am probleme de ggenul asta si sa se duca in directorul unde este sursa link`ului
presupun ca este ceva la index care se poate face ... ca in momentul in care dau click pe un link de genul index.php?pag=Download sa nu mai am probleme de ggenul asta si sa se duca in directorul unde este sursa link`ului
-
Rares_Pintea
- Average Member