Salutare!
Sunt incepator si mi-am prins urechile. Am schimbat parola de acces cpanel, iar dupa asta site-ul meu nu mai poate fi accesat, deoarece imi apare urmatoarea eroare:
"Could not connect: Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: YES)"
Solutii?
Ms.
eroare pe site
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Re: eroare pe site
Vezi ca trebuie sa ai un fisier de conectare la baza de date, acolo trebuie sa schimbi parola, iti sugerez sa cauti dupa username-ul sau numele bazei de date, spre exemplu ai functia mysqli_connect cu 4 parametri, servarul, username-ul, parola si baza de date.
Re: eroare pe site
Odata ce ai schimbat parola de la cpanel se schimba si parola ftp + sql.
Parola care ai schimbato dute la scriptul principal cauta un fisier de gen / config.php sau depinde ce script ai si cauta in cod unde vei gasi configuratile de mysql connection si schimba parola doar daca lai avut configurat.
Succes
Parola care ai schimbato dute la scriptul principal cauta un fisier de gen / config.php sau depinde ce script ai si cauta in cod unde vei gasi configuratile de mysql connection si schimba parola doar daca lai avut configurat.
Succes