Problema baza de date
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Re: Problema baza de date
Mobila la comanda
-
dundache
- Average Member
Incerc sa fiu mai explicit:
- data logarii utilizatorilui X a fost ieri
- el a facut comentarii la anumite postari
- el se logheaza azi si vrea sa vada ce comentarii noi au fost adaugate
- in baza de date afisez ultimile comentarii la care a scris ceva care au data adaugarii mai mare ca data ultimei lui logari in sistem
Problema apare atunci cand de la ultima lui logare s-au facut de ex 5 comentarii iar el comenteaza acum. Lui o sa-i afiseze 5 comentarii noi deoarece afisarea din baza de date se face in functie de ultima lui accesare.
Off. sper ca m-am facut mai inteles acum...
multumesc
- data logarii utilizatorilui X a fost ieri
- el a facut comentarii la anumite postari
- el se logheaza azi si vrea sa vada ce comentarii noi au fost adaugate
- in baza de date afisez ultimile comentarii la care a scris ceva care au data adaugarii mai mare ca data ultimei lui logari in sistem
Problema apare atunci cand de la ultima lui logare s-au facut de ex 5 comentarii iar el comenteaza acum. Lui o sa-i afiseze 5 comentarii noi deoarece afisarea din baza de date se face in functie de ultima lui accesare.
Off. sper ca m-am facut mai inteles acum...
multumesc
De ce nu folosesti ca referinta, pentru un anumit topic, data ultimului comentariu facut de userul respectiv?
In primu rand ca sa fi ajutat aici trebuie sa explici cat mai exact ce doresti sa obti din sql`ul oferit de mai sus !
In primu rand este corect query`ul tau dar nu am de unde sa ghicim ce ai facut tu acolo normal e bine sa postezi codul care face procesarea si codul de afisiare pentru a iti oferi o solutie !
In cazul tau trebuie specificat daca exista o limita sau nu ... daca postarile tele sunt facute din zi in zi si tu ai facut ca sa ia din query postarile doar in ziua care este atunci nu are cum sa iti afsieze altceva !
Exact cum am specificat mai sus posteaza codul complet pentru a fi indrumat !
In primu rand este corect query`ul tau dar nu am de unde sa ghicim ce ai facut tu acolo normal e bine sa postezi codul care face procesarea si codul de afisiare pentru a iti oferi o solutie !
In cazul tau trebuie specificat daca exista o limita sau nu ... daca postarile tele sunt facute din zi in zi si tu ai facut ca sa ia din query postarile doar in ziua care este atunci nu are cum sa iti afsieze altceva !
Exact cum am specificat mai sus posteaza codul complet pentru a fi indrumat !