Multiple Database MySql

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

Khamoaset
Average Member

Multiple Database MySql

Mesajde Khamoaset » Mie Dec 04, 2013 11:57 am

Salutare..., vreau sa fac 2, 3 sau mai multe servere, anume: Beta, Alpha, Theta, Epsilon..etc. cu diferite date(players, quest, shop..etc) in baza de date mysql, de exemplu: daca intru pe serverul Epsilon cu user noname120 pass 1234.. si am acolo in acel server Epsilon obiecte, misiuni, level diferit de celelalte servere create... cum as putea face mai multor baze de date diferite ? ... :roll: :roll:

"`"Atata timp cat putem zambi, cauza nu-i inca pierduta!"`"

'*'`Nimic nu este mai presus pe Pamant decat OMUL, nimic nu este mai presus in OM decat MINTEA si SUFLETUL!`'*'

Birkoff
Senior Member

Re: Multiple Database MySql

Mesajde Birkoff » Mie Dec 04, 2013 12:43 pm

si marmota invatea ciocolata...

daca te-ai exprima si tu mai clar si ai pune o intrebare sa o intelegem poate ca ti-am si raspunde...
sincer am citit de 3 ori si nu am inteles ce vrei.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

tanatos
Senior Member

Re: Multiple Database MySql

Mesajde tanatos » Joi Dec 05, 2013 6:43 am

Din punctul meu de vedere ai putea realiza ceea ce vrei tu urmand pasii acestia :
    1.Creezi o baza de date in care sa tii tabele comune pentru toate celelalta (gen conturile userilor cu parolele, scoruri etc)
    2.Creezi cate o baza de date pentru fiecare lume, cu tabelele specifice
    3.Creezi cate un view pentru fiecare tabela din baza de date cu tabele comune in fiecare baza de date pentru lumi
    4.La login (fiecare utilizator ar trebui sa aiba un camp in tabelul users, care sa indice pe ce lume s-a inregistrat) selectezi pe ce baza de date lucrezi (dintre toate lumile)

Posibil sa imi fi scapat ceva detalii, da in principiu ceea ce am descris ar trebui sa functioneze ok.

Înapoi la “PHP Incepători”