Popup div cu z-index...

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

Khamoaset
Average Member

Popup div cu z-index...

Mesajde Khamoaset » Vin Iul 26, 2013 1:01 pm

Salutare tuturor!
Am facut un mic script de window popup simplu... si nu am reusit sa fac acel z-index din 2 sau mai multe ferestre.. adica fereastra pe care o muti sa iasa la suprafata nu pe spatele altor ferestre... cum as putea face ??

... dar la un moment dat se opreste z-index-ul si nu mai face actiune.. cum pot face ca la dialog cu fereastra la deasupra tuturor ferestrelor... intelegeti ? ... adica cand aleg o fereastra de acolo deschisa sa-mi arate desupra celelalte ferestre si alea sa fie in spatele ferestrei ales ... cum e z-index-ul... dar imi opreste la un moment.. cum il fac... ?
cum este aici z-index-urile.. perfecte de la ferestre.. http://www.droptoframe.com/demos/minimizedemo.html
Ultima oară modificat Vin Iul 26, 2013 6:30 pm de către Khamoaset, modificat 1 dată în total.

"`"Atata timp cat putem zambi, cauza nu-i inca pierduta!"`"

'*'`Nimic nu este mai presus pe Pamant decat OMUL, nimic nu este mai presus in OM decat MINTEA si SUFLETUL!`'*'

inginerul
Average Member

Re: Popup div cu z-index...

Mesajde inginerul » Vin Iul 26, 2013 4:47 pm

Astea nu sunt ferestre pop-up ci sunt niste simple elemente html pe care le poti muta cu mausul. Daca vrei ca in momentul cand dai click pe un element sa-l aduca in fata celorlalte, creezi o functie javascript in care preiei intr-un atribut id-ul elementului pe care ai dat click (asta ca sa nu faci cate o functie pentru fiecare element in parte, ar fi chiar culmea). In interiorul functiei folosesti jquery si setezi la tote elementele din pagina "z-index:auto". Apoi setezi la elementul cu id-ul curent un z-index mai mare. 100, 200 etc, depinde cate elemente ai in pagina. Foloseste onmousedown nu onclick, pentru ca fereastra trebuie sa apara cand se apasa pe ea nu cand se ridica click-ul.
Dar ce legatura are asta cu php de ai posta aici?:))

Khamoaset
Average Member

Re: Popup div cu z-index...

Mesajde Khamoaset » Vin Iul 26, 2013 6:29 pm

Multumesc... rezolvat cu functia '$().mousedown();' ... TOPIC CLOSE! :D :D :D :D :D :D
"`"Atata timp cat putem zambi, cauza nu-i inca pierduta!"`"

'*'`Nimic nu este mai presus pe Pamant decat OMUL, nimic nu este mai presus in OM decat MINTEA si SUFLETUL!`'*'

Înapoi la “PHP Incepători”