Lista mare ... revenire in acelasi punct dupa <form>

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

ViezuREX
Senior Member

Re: Lista mare ... revenire in acelasi punct dupa <form>

Mesajde ViezuREX » Dum Feb 10, 2013 10:24 pm

Daca vrei sa faci un redirect de ce il faci printr-un include? Nu e mai simplu cu un header("Location: /index.php"); ? In felul asta redirectul se face on-demand nu se mai prelucreaza alte date.

monicao
Average Member

Mesajde monicao » Lun Feb 11, 2013 10:44 am

Buna! Pai am incercat si cu header, dar dupa header am date care se transmit catre lista cu produse. De ex. dupa adaugare in cos, transmit catre lista cu produse un id de domeniu din care face parte reperul... Prin Header, orice variabila de dupa, nu mai ia valori si astfel, cand browserul face redirect, nu mai recunoaste valoarea id-ului de domeniu si apar erori (ca nu stie id-ul de domeniu).

monicao
Average Member

Mesajde monicao » Lun Feb 11, 2013 12:04 pm

Ma gandesc ca poate daca as putea transmite prin header variabila cu ID-ul de domeniu la care sa faca redirect, as rezolva... dar cum sa trimit prin header variabila?
Si... daca folosesc header in loc de include (), directionarea se face automat la pozitia ultimului produs adaugat in cos?

ViezuREX
Senior Member

Mesajde ViezuREX » Lun Feb 11, 2013 12:13 pm

Daca vrei sa ajungi la aceeasi pozitie din lista ... foloseste un anchor.

l33t
Senior Member

Mesajde l33t » Lun Feb 11, 2013 12:19 pm

monicao
Average Member

Mesajde monicao » Mar Feb 12, 2013 10:21 pm

Buna! Revin cu problema mea... am reusit sa scot include si sa redirectionez cu Header, dar nu e bine asa, pentru ca in pagina adaugare.php, cea apelata prin form, verific daca datele introduse corespund unor cerinte de cantitate, multiplu si daca nu corespund, returnez mesaje Java .... ori daca redirectionez cu Header, verificarile le pot face inainte de Header, dar redirectionarea spre pagina cu lista de produse nu se mai face corect, in sensul ca in fundalul mesajelor Java nu am lista cu produse, ci o pagina goala.
Nu exista alta metoda de redirectionare la lista cu produse in punctul la care s-a adaugat ultimul reper, chiar daca folosesc include(lista.php)? Am incercat sa folosesc ancora, nu merge... sau poate ca nu stiu eu sa o folosesc... poate daca setez ancorei id-ul produsului tocmai adaugat in cos, dar cum pot sa setez unei ancore o variabila PHP? Adica sa fortez acel include(); sa se duca la pozitia ultimul ID de produs adaugat in cos... se poate asa ceva?

ViezuREX
Senior Member

Mesajde ViezuREX » Mar Feb 12, 2013 10:40 pm

Ancora merge sigur, insa ar trebui sa-i trimiti prin POST un parametru pe baza caruia sa o definesti dupa de se face POST-ul.
Alta varianta este sa faci scroll la document din JavaScript dar tot trebuie sa stii unde anume sa faci scroll.

Înapoi la “PHP Incepători”