Probleme introducere in baza de date !
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Probleme introducere in baza de date !
Buna ziua am si eu o intrare doresc sa introduc in baza de date un scris care contine si "\n" problema este ca mie nu mi-l introduce imi face rand nou cum as putea sa mil introduca ?? sa nu treaca la rand nou .
Multumesc !
Multumesc !
pfff..
incearca sa scoti acel si sa il inlocuiesti cu cel normal ca ar treb sa mearga....

Cod: Selectaţi tot
\n Cod: Selectaţi tot
<br /> Eu nu vreau sa inlocuiesc. Daca eu citesc din baza de date mi le afiseaza cele doua semen << >> problema i ca, cand converstes in pdj nu imi apar si nici ce se afla intre semne
si dupa ele . De exemplu am asa " Cout >> ceva >> endl; un exemplu mie imi apare numa cout atat tot deci cei de acolo incolo numi apare .
credeam ca este ceva functie care sa ma ajute la asta , daca aveti ceva pareri propuneri ??
- vectorialpx
- Senior Member
vectorialpx scrie:daca introduci in baza de date "\n" atunci introduci un new line
daca introduci in baza de date '\n' atunci introduci '\n' (adica ceea ce vrei tu)
Aha am inteles da am rezolvat problema aia acuma am problmea cu caracterele << si daca gandesc eu bine cand fac conversia in pdf oare nu le recunoaste ca taguri tot cei scris in el ?? la tag ma refer la <table> un exemplu