Biblioteca online

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

andy
Average Member

Biblioteca online

Mesajde andy » Mar Iun 07, 2005 3:21 pm

Salut,
Cine stie un tutorial in care as putea invata sa fac o biblioteca online. Sunt ceva proiecte gata facute dar as vrea sa fac una singur folosind php si mysql. Cine poate sa imi dea ceva link sa citesc despre subiectul asta sau surse de unde pot incepe asa ceva as fi foarte recunoscator
Multumesc anticipat

eu2200
Junior Member

Mesajde eu2200 » Mie Iun 08, 2005 8:12 am

Te poti interesa despre revista Chip, nu cunosc anul in care a fost editat acel numar (2003 ori 2004), insa este vorba de un CHIP SPECIAL si daca nu ma insel ar trebuii sa scrie la inceput SITE DINAMIC, care este de fapt si tema intregului numar, aici iti explica pas cu pas cum poti face un site folosindu-te de PHP si MySQL. Aici se construieste un magazin online, dar iti zic ca iti este de folos. Ai putea sa mergi la editura si sa cumperi acest CHIP SPECIAL - SITE DINAMIC, poate il mai au. Bafta
"The question that is never answered is far less dangerous than the answer that is never questioned." - Unknown

danny2pac
Average Member

Mesajde danny2pac » Joi Iun 09, 2005 1:45 pm

da acela ii Chip Special Web site Dinamic .. ii si pe net poti sal comanzi online de pe pagina lor te costa 60.000 .. ii o biblioteca virtuala. si eu am comandato.. am si facut biblioteca ..daca nu mai vrei sa scrii tot codul cu manutza til trimit eu ..

daniel

andy
Average Member

te rog

Mesajde andy » Vin Iun 10, 2005 3:07 pm

Daca ai putea sa imi trimiti codul ar fi minunat. Am avut Chip Special dar l-am imprumutat cuiva si nu l-am mai vazut de-atunci. Adresa mea de mail e zend_112@yahoo.com.
Mersi mult

danny2pac
Average Member

Mesajde danny2pac » Vin Iun 10, 2005 3:46 pm

ti-am scris mail.

Tudy
Senior Member

Mesajde Tudy » Vin Iun 10, 2005 8:46 pm

danny2pac, daca nu te deranjez, poti sa-mi trimiti si mie acel site, te rog frumos?

Ma revansez...

Multumesc.

Înapoi la “PHP Incepători”