Top 10 melodii
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
Top 10 melodii
Salut! As vrea sa stiu daca exista vreun script pentru a face un Top10 pentru un post de radio, unde sa pot vota si melodia preferata.Cum e la KissFm mai exact.
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
Caut de doua zile
daca gaseam nu eram dement sa scriu aici! Am scris in toate felurile posibile dar nu am gasit ... am luat fiecare site din scoarta in scoara sa vad ... poate e ascuns pe undeva si eu nu le vad. NU AM GASIT!!!!
Decat sa ma critici ca nu am facut nimic mai bine mi-ai da un raspuns concret! Sau aca tu stii cum sa scriu ca sa gasesc e ok!
Decat sa ma critici ca nu am facut nimic mai bine mi-ai da un raspuns concret! Sau aca tu stii cum sa scriu ca sa gasesc e ok!
-
nevvermind
- Senior Member
@socu
Aici pica de obicei insii care nu stiu sa caute, de asta si omniprezentul discurs:
- Nu stiu sa fac X! Halp!
- Ma, l-ai cautat mai intai sa vii aici?
- Da, NORMAL! Ma crezi fraier?! Timp de <un-numar-cat-mai-mare-de-zile> am <o-enumerare-impresionanta-de-intreprinderi-fara-rezultate-care-niciodata-nu-sunt-explicite-ci-doar-descriptive> (doar n-or fi nebuni sa recunoasca faptul ca habar n-au sa caute; si nici nu spun CE anume cauta, ci doar ca au cautat MULTE, de parca, bombardand Google-ul cu absurditati, l-ai convinge sa-ti dea ce vrei).
Discursul de mai sus de obicei se continua cu replica programatorului mai dezghetat, care il anunta ca, de fapt, el a gasit multe. Apoi, aproape invariabil, novicele se simte lezat de propria-i ignoranta ce razbate din replica altuia si arunca prosopul: "Ori ma ajuti, ori ma lasi in pace". Fii atent la posturile nou-venitilor (nu numai) si-ai sa vezi tiparul asta.
Asa ca, de binevoiesti - mai ales acum ca stii cat de cliseic va fi topicul asta - da-i o sugestie, doua. De keywords sau linii de cod. Are nevoie de ambele.
PS: Sunt exceptii - si nu rare - cand intr-adevar omul cauta si nu gaseste. Dar e greu sa sustii un astfel de esec, cand ai atatea scule la dispozitie (de fapt, doar doua: gugal si neuron). De obicei omul nu gaseste despre subiecte obscure si/sau ezoterice, nu snippet-uri de care te impiedici in orice blog.
Aici pica de obicei insii care nu stiu sa caute, de asta si omniprezentul discurs:
- Nu stiu sa fac X! Halp!
- Ma, l-ai cautat mai intai sa vii aici?
- Da, NORMAL! Ma crezi fraier?! Timp de <un-numar-cat-mai-mare-de-zile> am <o-enumerare-impresionanta-de-intreprinderi-fara-rezultate-care-niciodata-nu-sunt-explicite-ci-doar-descriptive> (doar n-or fi nebuni sa recunoasca faptul ca habar n-au sa caute; si nici nu spun CE anume cauta, ci doar ca au cautat MULTE, de parca, bombardand Google-ul cu absurditati, l-ai convinge sa-ti dea ce vrei).
Discursul de mai sus de obicei se continua cu replica programatorului mai dezghetat, care il anunta ca, de fapt, el a gasit multe. Apoi, aproape invariabil, novicele se simte lezat de propria-i ignoranta ce razbate din replica altuia si arunca prosopul: "Ori ma ajuti, ori ma lasi in pace". Fii atent la posturile nou-venitilor (nu numai) si-ai sa vezi tiparul asta.
Asa ca, de binevoiesti - mai ales acum ca stii cat de cliseic va fi topicul asta - da-i o sugestie, doua. De keywords sau linii de cod. Are nevoie de ambele.
PS: Sunt exceptii - si nu rare - cand intr-adevar omul cauta si nu gaseste. Dar e greu sa sustii un astfel de esec, cand ai atatea scule la dispozitie (de fapt, doar doua: gugal si neuron). De obicei omul nu gaseste despre subiecte obscure si/sau ezoterice, nu snippet-uri de care te impiedici in orice blog.
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
De unde ai dedus tu ca eu nu stiu sa caut??? Ai fost tu langa mine sa vezi ca n-am cautat?Dar astia suntem noi romanii. Cei care sunt putin mai "destepti" trebuie sa ii atace pe ceilalti cum pot. Nu trebuie sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala inainte sa ii cunosti pe resptectivul. Tipic romanesc. Asta ne place sa facem sa evitam sa ajutam si pe altcineva! E pana la urma cineva care vrea sa ma ajute?? Sau faceti toti ca cei doi?
Exista 3 metode de a afla rezultate pe google:
1) scrii cuvintele cheie si primesti rezultate relevante
2) scrii ceva asemanator cu ce e in gandul tau si inainte de a apasa butonul de cautare zici un Doamne ajuta! rezultatele sunt altele, garantat!
3) scrii orice tampenie ce iti trece prin minte apoi apesi de 5 ori butonul F1 si va aparea pe ecran butonul "I'm Feeling Stupid™" care iti va da direct rezultatul dorit
Daca niciuna din aceste metode nu functioneaza atunci probabil nu exista ceea ce cauti.
1) scrii cuvintele cheie si primesti rezultate relevante
2) scrii ceva asemanator cu ce e in gandul tau si inainte de a apasa butonul de cautare zici un Doamne ajuta! rezultatele sunt altele, garantat!
3) scrii orice tampenie ce iti trece prin minte apoi apesi de 5 ori butonul F1 si va aparea pe ecran butonul "I'm Feeling Stupid™" care iti va da direct rezultatul dorit
Daca niciuna din aceste metode nu functioneaza atunci probabil nu exista ceea ce cauti.
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
-
nevvermind
- Senior Member
Si gugal ar trebui sa se prinda ca vrei php?
Noi nu luam la misto omul care cere ajutor, noi luam la misto de omul care cere ajutor si nu stie sa si-l dea singur.
PS: Oricum, calmati-va. Vine acu nea Birkoff si inchide topicul din motive de atac la persoana, hehe.
PS2: Eu in doua zile invatam sa: fac un tabel cu info despre melodii, sa folosesc clauza "ORDER BY", sa citesc tabelul cu php-ul, sa pot vota o melodie dintr-un php, sa modific numarul de voturi din DB, sa clasific dupa numarul de voturi etc.
Noi nu luam la misto omul care cere ajutor, noi luam la misto de omul care cere ajutor si nu stie sa si-l dea singur.
PS: Oricum, calmati-va. Vine acu nea Birkoff si inchide topicul din motive de atac la persoana, hehe.
PS2: Eu in doua zile invatam sa: fac un tabel cu info despre melodii, sa folosesc clauza "ORDER BY", sa citesc tabelul cu php-ul, sa pot vota o melodie dintr-un php, sa modific numarul de voturi din DB, sa clasific dupa numarul de voturi etc.
Ultima oară modificat Sâm Iul 16, 2011 3:31 pm de către nevvermind, modificat 1 dată în total.
- icsulescu
- Average Member
deejayflorys scrie:De unde ai dedus tu ca eu nu stiu sa caut??? Ai fost tu langa mine sa vezi ca n-am cautat?Dar astia suntem noi romanii. Cei care sunt putin mai "destepti" trebuie sa ii atace pe ceilalti cum pot. Nu trebuie sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala inainte sa ii cunosti pe resptectivul. Tipic romanesc. Asta ne place sa facem sa evitam sa ajutam si pe altcineva! E pana la urma cineva care vrea sa ma ajute?? Sau faceti toti ca cei doi?
Dacă ştiai să cauţi nu mai postai aici :d.
deejayflorys scrie:script top10 song
script top track radio
script poll track
top10 script
poll track radio
top10 track
top10 song
Caută mai general: voting script, poll script.
Uite câteva din script-urile găsite:
- http://www.stadtaus.com/en/php_scripts/voting_script/
- http://www.phptoys.com/download/micro-p ... cript.html
- http://www.dbscripts.net/poll/[/b]
Şi când am căutat 'php music top script':
- http://gscripts.net/free-php-scripts/Mu ... aries.html
- http://www.kplaylist.net/
Şi mai sunt multe altele.
Ultima oară modificat Sâm Iul 16, 2011 3:36 pm de către icsulescu, modificat 1 dată în total.
-
deejayflorys
- PHPRomania Supporter
Nu.. voi vorbiti in necunostinta de cauza baieti!Imi place mult sa fac site-uri, sa folosesc scripturi. Nu sunt expert ... sunt inca incepator. Dar niciodata nu intreb pe cineva pana nu caut. Nu inteleg de unde ati dedus voi ca eu nu am cautat.. asta chiar nu o inteleg!!!
Edit: icsulescu.. genurile astea e poll-uri le gasesti la tot pasul. Eu vroiam ceva in genul celor e la Kiss Fm.. am spus in primul post!!
Edit: icsulescu.. genurile astea e poll-uri le gasesti la tot pasul. Eu vroiam ceva in genul celor e la Kiss Fm.. am spus in primul post!!
Ultima oară modificat Sâm Iul 16, 2011 3:35 pm de către deejayflorys, modificat 1 dată în total.