deci, imi idoresc sa adaug un produs (e vorba de un articol de imbracaminte) in DB unde am urmatoarele campuri:
cod produs (input text), nume produs (text), descriere (text), culori (text), marimi (text), materiale (text), pret (text), Nr buc (text).
Acum, se vrea adaugarea de nr buc la: culori (ex: Negru 2buc, Alb, 1buc, etc) ,la marimi la fel (XL 3buc, M 1 buc, etc) asfel in cat sa se poata face un raport detaliat unde sa reiaza ca produsul "#32345" cu numarul de bucati total "10" din care "5" buc marimea XL > (2 negre si 1 roz), "3" buc L > (2 albe si 1 gri), etc..
nu stiu cum sa gandesc adaugarea de produs (campurile) cu atatea valori si sa fie cat mai simplu.. ,a mai facut cineva? va rog o idee/un sfat.
o idee la adaugarea unui produs
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- vectorialpx
- Senior Member
-
ApologetX
- Senior Member
atat structura de baza de date cat si crearea formularul de adaugare a produsului.. in momentul de fata e simplu: selectez categoria (care e o lista) ,restu sunt input-uri de tip text, dar fiindca se complica, ambele vor suferii modificari.
vectorialpx, nu am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui..
vectorialpx, nu am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui..