functie prescurtare text
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
nevvermind
- Senior Member
@Birkoff - asta deoarece termenii/expresiile care compun titlul recomandat de tine sunt omniprezenti/e: "numar de caractere", "text", "cuvant specificat". Propozitia compusa are sens, dar e greu s-o gasesti, sau, mai bine zis, o gasesti mereu.
Ar trebui cuvinte care contin/descriu procedeul si care sunt mai specifice: "teaser", "prescurtare string", "bucata string", "micsorare string" sau mai stiu eu ce expresie.
Eu, daca as cauta ce-a dorit OP, n-as folosi niciunul dintre termenii din "Afişarea unui număr de caractere dintr-un text sau după un cuvânt specificat" (poate doar "text").
Eu, daca as cauta ce-a dorit OP, n-as folosi niciunul dintre termenii din "Afişarea unui număr de caractere dintr-un text sau după un cuvânt specificat" (poate doar "text").
- Birkoff
- Senior Member
nu ma refeream la mine pe site ci aici in forum...
la mine cuvintele cheie pentru articolul ala sunt "substr, strpos, strip_tags, strstr, nr de caractere, cuvant, afisare text"
edit:
am inteles ce zici... da oricum deja ma plictisesc sa pun aceleasi linkuri iar si iar pentru fiecare nou venit...
la mine cuvintele cheie pentru articolul ala sunt "substr, strpos, strip_tags, strstr, nr de caractere, cuvant, afisare text"
edit:
am inteles ce zici... da oricum deja ma plictisesc sa pun aceleasi linkuri iar si iar pentru fiecare nou venit...
Ultima oară modificat Lun Noi 15, 2010 11:20 pm de către Birkoff, modificat 1 dată în total.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.